Fiúk ti elítélitek azokat a lányokat akik nem szüzek vagy csak nincs szűzhártyájuk?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 14:48
1/15 RRR válasza:
azért mert hiányzik a plomba,még teljes értékű csaj
2/15 anonim válasza:
Nem, és azt sem értem hogy mit kell itt fesztiválozni egy kis lifegő bőrdarab miatt.
Ezt ki kellett adnom magamból.
3/15 anonim válasza:
Kortól függ. 14 évesen gáz, 18 évesen elfogadható. És azért a mennyiség sem mindegy, hogy 1-2 fiúval volt, vagy 10-20-szal...
4/15 anonim válasza:
Van itt egy nyomi gyks srác, aki igen, biztos undorító a gyerek. Amúgy nem ez természetes dolog.
5/15 anonim válasza:
-.-
Igen, elítélek minden ujszülöttet, s mindenkit aki még nem sexelt....
Mi ez a kérdés te agyhalotttt????
Tehet róla, nicns szűzhártyája???
Én is elitéllek, mert 5 ujjad van........ -.-""""""""
6/15 anonim válasza:
5-ös....egyél meg egy Snickerst B+!
7/15 anonim válasza:
Nem ítélem el. Szívesen vagyok "konzervnyitó" is amúgy. :)
8/15 anonim válasza:
Ha elítélnék, akkor baromi kevés nő és férfi kapcsolat létezne, nem gondolod kedves kérdező?:)
9/15 anonim válasza:
Miért kéne elítélni? Én azt se ítélem el aki volt 30 pasival. Nem ettől függ egy nő értéke.
10/15 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kerdes volt ezert meg nem kene lebaszni am meg csak azert kerdeztem mert vannak olyanok akik igen es csak tudni akartam h itt mennyien itelkeznek eszerint :/
2015. márc. 15. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!