Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek őket?
fiatalon komoly párkapcsolat ?
20 fölött már beszélhetünk komoly kapcsoltról.
15 évesen vesztettem el a szüzességemet. 20 évesen a férjem lett. Elítélendő? nem hiszem
33 éves vagyok de még mindig boldog házas ugyanazzal a férfival akivel 15 évesen lefeküdtem.
Attól függ, a fiatal pontosan mennyit jelent... Ebben a korban nagyon nem mindegy 2-3 év. Ha 13-14 évesen, vagy netán korábban, mindenképp undorító és elítélendő. A fiúknál elég kritikus kor, de egy lányban igazán lehetne tartás... Nem sokat javít a helyzeten ha sokáig együtt maradt a fiúval, mert ez ilyen fiatalon lehetett volna másképp is. 15 évesen elveszíteni határ eset, én úgy vélem belefér ha valaki (amennyire ennyi idősen lehet) felelősségtudó, tájékozott. 16 vagy az felett rendben.
Ui.: 16-18 évesen nehogy már ne lehessen komoly kapcsolat... Nem a számokon, hanem az egyének szellemi szintjén, gondolkodásán múlik. Ha nagyon ritka is, de lehet.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!