Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek őket?

Figyelt kérdés
Azokat a lányokat akik korán vesztik el szerelemből és sokáig azzal a fiúval maradnak még a nagy esemény után is.Természetesen tudom,hogy mindenki akkor veszti el amikor érzi de ti gáznak tartjátok,hogy ha egy lány hamar elveszíti komoly párkapcsolatnál?
2016. jan. 16. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát szerintem 16 alatt nem túl jó ötlet de az ő dolga igazából csak ettől nem ítélném el, előbb megismerném és utána ha olyan amilyen szeterotipikusan egy lány aki 13 évesen veszti el akkor elítélem:D
2016. jan. 16. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
Csak az gáz ha drogozik :)
2016. jan. 16. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

fiatalon komoly párkapcsolat ?

20 fölött már beszélhetünk komoly kapcsoltról.

2016. jan. 16. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

15 évesen vesztettem el a szüzességemet. 20 évesen a férjem lett. Elítélendő? nem hiszem

33 éves vagyok de még mindig boldog házas ugyanazzal a férfival akivel 15 évesen lefeküdtem.

2016. jan. 16. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. jan. 16. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
előre nem lehet tudni mi lesz lehet 13 évesen lefekszik vele és két hét mulva már nicsnenek is együtt pedig előtte azt hitte hogy ő élete szerelme
2016. jan. 16. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, a fiatal pontosan mennyit jelent... Ebben a korban nagyon nem mindegy 2-3 év. Ha 13-14 évesen, vagy netán korábban, mindenképp undorító és elítélendő. A fiúknál elég kritikus kor, de egy lányban igazán lehetne tartás... Nem sokat javít a helyzeten ha sokáig együtt maradt a fiúval, mert ez ilyen fiatalon lehetett volna másképp is. 15 évesen elveszíteni határ eset, én úgy vélem belefér ha valaki (amennyire ennyi idősen lehet) felelősségtudó, tájékozott. 16 vagy az felett rendben.

Ui.: 16-18 évesen nehogy már ne lehessen komoly kapcsolat... Nem a számokon, hanem az egyének szellemi szintjén, gondolkodásán múlik. Ha nagyon ritka is, de lehet.

17/L

2016. jan. 17. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!