Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jön be a fiúknak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be a fiúknak?

Figyelt kérdés

Az osztályomban a fiúk mind a nagymellű,nagyseggű csajokra 'hajtanak'. Az lenne a kérdésem,hogy a náluk(13 év) érettebb fiúknak mi jön be? Mi tetszik nekik egy lányban? Milyen alkatú? Szeretik a sportos lányokat,vagy a nádszálvékonyakra pályáznak? Szeretik,ha egy lány okos?

Előre is köszönöm:)

2016. aug. 30. 18:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem a vékony lányok jönnek be. Szerintem jobb, ha van segge a lánynak, mint melle. Igen, szeretem, de ez lenne az alap. :D 15/F
2016. aug. 30. 18:13
 2/20 anonim ***** válasza:

Vékony,de közbe ne legyen csontkollekció,sportos is bejön,de még a teltebbek is :D

17/F

2016. aug. 30. 18:14
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
Legyen nagymellű,nagypopsijú,sportos,nádszál vékony ,na meg okos. Gondolom ez pont a te ellentéted. ;)
2016. aug. 30. 18:15
 4/20 anonim ***** válasza:
Legyen idősebb 13 évesnél.
2016. aug. 30. 18:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Külseje az majdnem teljesen mindegy. Bár nem árt, ha vékony, formás a popsija, alacsonyabb nálam, barna hajú, barna szemű.

A lényeg a belsőben rejlik. Egy lány szerintem akkor szép, ha igazán jók a belső tulajdonságai, lehet vele bármiről beszélgetni, intelligens, és néha benne van a hülyeségekben is. :D

15/F

2016. aug. 30. 18:22
 6/20 A kérdező kommentje:

3#

Nem.-.

Sportos vagyok,na meg természetesen minden évben kitűnő tanuló. Nem vagyok az a csontkollekció,nem is szeretnék. Sok ember nagyon irigyli az alakomat,ja meg a legjobb barátnőm szerint tökéletes vagyok.

2016. aug. 30. 18:23
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
#6. Ne haragudj, de te attól nem leszel okos, hogy kitűnő vagy. Én is lehetnék kitűnő pár tízezressel vagy szorgalommal.
2016. aug. 30. 18:28
 8/20 A kérdező kommentje:

Utolsó..

Akkor úgy mondom,hogy kifejezetten okos lány vagyok:)

Így már jó?

2016. aug. 30. 18:29
 9/20 anonim ***** válasza:
Világos KÉK v. ZÖLD szem! Bájos arc, szép mosoly! És ne egy bálna legyen! Nem árt ha lehet vele beszélgetni, nem egy beképzelt liba! Nincsennek nagy igényeim, de manapság ez a mérce is magasan van!
2016. aug. 30. 18:31
 10/20 anonim ***** válasza:
#8. Úgy okés, de azért leírtam, mert egy-két ember tévhitben él. :)
2016. aug. 30. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!