Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem S. Petics Kristófba, más is?
(az xfaktoros pali:Ddd)
Hihetlen az a srác én beleestem mint állat:Dd <3
Valaki rajtam kívül?:D
"Sok hasonló ember van, csak azok nem mentek a TV-be. Ök is zavarnak?"
Igen. Mindenki zavar, aki nőket inzultál vagy bármi hasonlót művel. De az összes általam ismert, hasonló kaliberű embernek max. 1-2 haverja van. Mert ők nincsenek tévében. Úgy meg már mindjárt nem is olyan menők és nem is annyira érdekesek.
Az tényleg nincs rendjén, hogy egy nöt zaklatott, de nem voltunk ott, így nem is tudhatjuk mi történt. Lehet hogy az egészet csak felfújtàk.
Én nem vagyok a "rajongója", kinöttem màr ezekböl. Azért szerettem meg a gyereket, mert az egyik show-ban a kedvenc szàmomat énekelte, és engem meggyözött vele. Nagyon kiràly volt, bàr a zsürinek nem tetszett annyira, és ezt is megértettem. Olyat közvetít, amit sokan nem szeretnek. Mint ahogy valaki nem szereti a country-t, vagy a death metal-t. Bàrhogy adjàk elö nem fog tetszeni.
Kicsit magamra, illetve pàromra ismertem benne. És nem, nem jàrunk hétvégi teàra a detoxba vagy a rendörségre.
Okos fiú ö, csak néha túljàtsza magàt. Ezt sok ember csinàlja. Majd be nöl a feje làgya. Az meg, hogy rossz példàt mutat, szerintem hülyeség. Ha nem tetszik, ne nézesd a kölköddel. Ha a gyerek meg van nevelve, nem fogja utànozni. De ha utànozzàk is, nem lesz semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!