Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem S. Petics...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem S. Petics Kristófba, más is?

Figyelt kérdés

(az xfaktoros pali:Ddd)

Hihetlen az a srác én beleestem mint állat:Dd <3

Valaki rajtam kívül?:D

2016. nov. 14. 17:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
5%

"Sok hasonló ember van, csak azok nem mentek a TV-be. Ök is zavarnak?"

Igen. Mindenki zavar, aki nőket inzultál vagy bármi hasonlót művel. De az összes általam ismert, hasonló kaliberű embernek max. 1-2 haverja van. Mert ők nincsenek tévében. Úgy meg már mindjárt nem is olyan menők és nem is annyira érdekesek.

2016. nov. 15. 22:33
 32/36 anonim ***** válasza:
25%
Hihetetlen, hogy valakinek ez tetszik,nőket zaklat, verekedik, igazi példamutató fiu vagy valami olyasmi
2016. nov. 15. 23:32
 33/36 anonim ***** válasza:
67%

Az tényleg nincs rendjén, hogy egy nöt zaklatott, de nem voltunk ott, így nem is tudhatjuk mi történt. Lehet hogy az egészet csak felfújtàk.

Én nem vagyok a "rajongója", kinöttem màr ezekböl. Azért szerettem meg a gyereket, mert az egyik show-ban a kedvenc szàmomat énekelte, és engem meggyözött vele. Nagyon kiràly volt, bàr a zsürinek nem tetszett annyira, és ezt is megértettem. Olyat közvetít, amit sokan nem szeretnek. Mint ahogy valaki nem szereti a country-t, vagy a death metal-t. Bàrhogy adjàk elö nem fog tetszeni.

Kicsit magamra, illetve pàromra ismertem benne. És nem, nem jàrunk hétvégi teàra a detoxba vagy a rendörségre.

Okos fiú ö, csak néha túljàtsza magàt. Ezt sok ember csinàlja. Majd be nöl a feje làgya. Az meg, hogy rossz példàt mutat, szerintem hülyeség. Ha nem tetszik, ne nézesd a kölköddel. Ha a gyerek meg van nevelve, nem fogja utànozni. De ha utànozzàk is, nem lesz semmi bajuk.

2016. nov. 16. 08:53
 34/36 anonim ***** válasza:
9%
Fiú???😂😂
2016. nov. 16. 08:59
 35/36 anonim ***** válasza:
8%
Mégis mit esztek rajta?
2016. nov. 28. 14:37
 36/36 anonim válasza:
41%
Szia! Nem homokos...én vagyok a barátnője és LÁNY vagyok! Ha kérdésed van vele kapcsolatban írj privátban! Gondoltam mint szülinapja alkalmából rákeresünk a nevéreXD
2016. dec. 15. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!