Beleszerettem a pszichológusomba, hogy mondjam el neki, hogy egy ideje már csak miatta járok hozzá?
Mikor elkezdtem járni hozzá, valós problémám volt, és bár akkor is feltünt, hogy milyen jóképű, akkor még pszichológusként tekintettem rá. Viszont az utóbbi időben, kb. egy fél éve már, csak azért járok még hozzá, mert úgy érzem beleszerettem. Hogy mondjam el ezt neki? Szerintetek lehet ebből valami? Van esély rá, hogy ő is hasonlóan érezne? Folyton csak rá tudok gondolni, és már alig várom a következő időpontot. Ő 34 éves. Szerintetek mit csináljak?
L/19
Ez történik, ha valaki figyel az emberre: azt hiszed, hogy fontos vagy a másiknak és ez nagyon jó érzés.
Meg lehet vele beszélni, lehet raébreszt arra, hogy mi történik. De ha nem tudod kezelni, lehet érdemes váltani.
Tényleg sokan beleszeretnek abba, aki figyel rájuk.
Gondolod, hogy még nem jött rá? :)
Ha hasonlóan érez, akkor elég nagy gáz van vele, mert szakemberként ETIKAI VÉTSÉGET követ el, ha a betegével bármilyen magánkapcsolatot kezdeményez vagy fenntart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!