Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem S. Petics Kristófba, más is?
(az xfaktoros pali:Ddd)
Hihetlen az a srác én beleestem mint állat:Dd <3
Valaki rajtam kívül?:D
4-es válaszoló vagyok
Szerintem amúgy a kérdező teljesen normálisan kitett egy kérdést amire 3-man bírtak érdemben válaszolni.Nem a véleményeteket kérdezte hanem azt,hogy van-e valaki még ilyen helyzetben.Ez ízlés dolga.Nekem is tetszik Kristóf (szeretem ❤).Az viszont gusztustalan,hogy itt hordjátok le minden szarnak.Gondolkozzatok el,hogy Ő valakinek a fia!Hogy esne nektek ha a gyereketeket idegen emberek hordanák le?
Ő is egy ember.Ha tetszik ha nem.Fogadjátok el.Nem kell nézni tovább lehet tekerni.
Nem is értem az ilyenek miért írtak.
Szeretünk Kristóf! #mazsolapower
Magáról ír ki kérdést:Ddd
ezen jót nevettem:D
Ne viccelj már légyszíves.
Gyönyörű arca van és g*cimenőn néz ki a haja is meg a szemöldöke is és jól áll neki a stíusa.
Lehet irigykedni. :))
Van abban valami ironikus, hogy őt ajnározzátok, mert őszinte, de mi maradjunk csöndben, mert mi is őszinték vagyunk vele kapcsolatban és még ő is bevallja, hogy kattant. Meg, hogy egyedei és okos, miközben nőket inzultált.
Ti amúgy észreveszitek, hogy saját magatoknak mondtok ellent? :D Na, nem baj. Igazából a marketingesek pont, az ilyen könnyen manipulálható emberek miatt vették be a műsorba. Tökéletes fogyasztók vagytok, gratulálok!
(Remélhetőleg, 18 éves korotokra kinövitek. Ha nem, akkor ne lepődjetek meg, hogy senki sem tud titeket komolyan venni.)
Mért azzal jöttök, hogy alacsony? Ez az utolsó dolog, amiröl tehet szegény. Mondjàtok inkàbb hogy a haja szar,vagy vàgja le a körmét. De ne azt, hogy nöjjön meg.
Egyébként, ahogy ByeAlex mondta, szerintem egy szép emberi lény, nekem nyerö a stílusa. Biztos fog vàltozni idövel, de hadd legyen màr olyan, amilyen. Sok hasonló ember van, csak azok nem mentek a TV-be. Ök is zavarnak?
Amúgy meg tényleg, ha ennyire irritàl a pofàja egyeseket, mért kerestek rà? Nem kell öt nézni, se hallgatni ahogy énekel, vagy a rajongói ömlengéseket olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!