Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem S. Petics...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem S. Petics Kristófba, más is?

Figyelt kérdés

(az xfaktoros pali:Ddd)

Hihetlen az a srác én beleestem mint állat:Dd <3

Valaki rajtam kívül?:D

2016. nov. 14. 17:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
93%

4-es válaszoló vagyok

Szerintem amúgy a kérdező teljesen normálisan kitett egy kérdést amire 3-man bírtak érdemben válaszolni.Nem a véleményeteket kérdezte hanem azt,hogy van-e valaki még ilyen helyzetben.Ez ízlés dolga.Nekem is tetszik Kristóf (szeretem ❤).Az viszont gusztustalan,hogy itt hordjátok le minden szarnak.Gondolkozzatok el,hogy Ő valakinek a fia!Hogy esne nektek ha a gyereketeket idegen emberek hordanák le?

Ő is egy ember.Ha tetszik ha nem.Fogadjátok el.Nem kell nézni tovább lehet tekerni.

Nem is értem az ilyenek miért írtak.

Szeretünk Kristóf! #mazsolapower

2016. nov. 15. 17:49
 22/36 anonim válasza:
95%
Kedves kérdező! Nagyonis megértelek :) Mondhatni ismerem Kristófot párszor már beszélgettünk, és eléggé megkedveltem, mint barátomat! Egy extrém stílust képvisel, talán egy elég egyedi stílust, de ez nem a homoszexualitást jelenti! Kristóf teljes mértékben a lányokat szereti! Aranyos fiú, jól ellehet vele beszélgetni!:)
2016. nov. 15. 18:12
 23/36 A kérdező kommentje:

Magáról ír ki kérdést:Ddd

ezen jót nevettem:D

2016. nov. 15. 19:08
 24/36 egy naaagy fan ***** válasza:
Én <3 <3 <3
2016. nov. 15. 20:15
 25/36 anonim ***** válasza:
13%
Hát nézd. Szerintem kevés férfi van, akinek jól áll, ha ki van szedve a szemöldöke, világosszőkére van festve a haja, ki van vasalva, és a válla alá meg van növesztve. ezt vagy nagyon vagányan viseli valaki, vagy úgy néz ki vele, mint egy nyomi. Na, ő az utóbbi.
2016. nov. 15. 20:22
 26/36 A kérdező kommentje:

Ne viccelj már légyszíves.

Gyönyörű arca van és g*cimenőn néz ki a haja is meg a szemöldöke is és jól áll neki a stíusa.

Lehet irigykedni. :))

2016. nov. 15. 20:48
 27/36 anonim ***** válasza:
39%
biztos irigyek vagyunk erre a kertitörpére menjel mar. röhejes.
2016. nov. 15. 21:01
 28/36 anonim ***** válasza:
57%
Fene tudja, 13 éves koromban valószínűleg én is így gondoltam volna, szóval nem vetlek meg ezért. De kinőttem már a vasalthajú búzatábla fiúkákból. :)
2016. nov. 15. 21:19
 29/36 anonim ***** válasza:
53%

Van abban valami ironikus, hogy őt ajnározzátok, mert őszinte, de mi maradjunk csöndben, mert mi is őszinték vagyunk vele kapcsolatban és még ő is bevallja, hogy kattant. Meg, hogy egyedei és okos, miközben nőket inzultált.

Ti amúgy észreveszitek, hogy saját magatoknak mondtok ellent? :D Na, nem baj. Igazából a marketingesek pont, az ilyen könnyen manipulálható emberek miatt vették be a műsorba. Tökéletes fogyasztók vagytok, gratulálok!

(Remélhetőleg, 18 éves korotokra kinövitek. Ha nem, akkor ne lepődjetek meg, hogy senki sem tud titeket komolyan venni.)

2016. nov. 15. 22:13
 30/36 anonim ***** válasza:
94%

Mért azzal jöttök, hogy alacsony? Ez az utolsó dolog, amiröl tehet szegény. Mondjàtok inkàbb hogy a haja szar,vagy vàgja le a körmét. De ne azt, hogy nöjjön meg.

Egyébként, ahogy ByeAlex mondta, szerintem egy szép emberi lény, nekem nyerö a stílusa. Biztos fog vàltozni idövel, de hadd legyen màr olyan, amilyen. Sok hasonló ember van, csak azok nem mentek a TV-be. Ök is zavarnak?

Amúgy meg tényleg, ha ennyire irritàl a pofàja egyeseket, mért kerestek rà? Nem kell öt nézni, se hallgatni ahogy énekel, vagy a rajongói ömlengéseket olvasgatni.

2016. nov. 15. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!