Beleszerettem a legjobb barátomba. Mit csináljak?
" összejövünk aztán szakítunk,akkor utána megromlana a barátságunk. "
Ez szinte 100% hogy így lesz.
"Szerintetek megéri?"
Hát ezt neked kell eldöntened.
Én nem tenném, de ez a te barátod, és a te kapcsolatod...
Egyetértek az első válaszolóval, DE! Ha beleszerettél mond el neki. Meg fogja érteni, ha tényleg barát. Mond el neki, hogy hogyan és miként érezel, és gondolod a barátságotokat.
Ha nagyon, de nagyon jó barátok vagytok, akkor érdemes átbeszélni. Mindenekelőtt gondold végig, hogy megérné-e, hogy eléggé ismered-e a barátod tulajdonságait, személyiségét. Együtt tudnál-e vele élni. Hány éves vagy?
Már fiatal csikó koromban éreztem, hogy pasi és nő között nem lehet barátság..csakis kemény lepedőcsata.
Aki azt állítja, hogy igenis lehet férfi és nő között barátság, azt csókoltatom, javaslom nézesse meg magát.
Az evolúció nem tűri a két nem közötti barátságot...a két nem úgy van gyárilag összerekva, hogy szaporodási mozdulatokat végezzenek...ezt fajfenntartási ösztönnek, és nem igaz barátságnak hívják...
olyan, hogy megéri? jéééézusom...ez kérdés? gyűrjétek össze a lepedőt, és ha jólesett, akkor megérte.
ha inkább a táguló világegyetemről beszélgettek, akkor nagy a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!