Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Melyik lanyt szeretnetek inkabb: aki odadobja magat nektek, vagy azt, aki kicsit tavolsagtarto? 15/l
Minden fiú más. Én a távolságtartókat jobban szeretem, mert ott van értelme küzdeni érte, és nagyobb lesz a sikerélmény, ha megkapom. Aki odadobja magát azt egy dugás után valószínű elfelejtem, mert nem ismerem az értékeit.
De egyébként ha te most azt akarod eldönteni, hogy egy kiszemelteddel távolságtartó legyél, vagy odadobd magad, én azt javasolnám, hogy haladj a saját tempódban, és inkább ismerkedjetek, mintsem hogy ilyenen agyalj. Ha nem vagy távolságtartó, vagy odadobós beállítottságú, a variálásokkal könnyen elveszítheted, mert nem fogod érezni, hol a határ.
Ez nem odaadás vagy tartóztatás függvénye. Ha a lány érzelem nélkül odadobja magát akkor gáz egy fiúnak. De ha szerelmes a lány akkor oké.
Egyébként én nem szeretem ha sokáig huzat egy lány, az soha nem ér annyit mert akkor tuti csak szórakozik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!