Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkó és távolságtartó a legtöbb fiu a kissebb mellü lányokkal? 13L
Figyelt kérdés
tudom sokak szerint korai de ez engem így is zavar2016. aug. 12. 12:37
1/13 anonim válasza:
Mert a 13-4 éves kisfiúk idétlenek.
2/13 anonim válasza:
Mert nem nagy a mellük.
Most komolyan? Majd megnő neked is. Ha nem, akkor meg valakinek a kis mell jön be.
3/13 anonim válasza:
Nekem most pont egy kis mellű nő tetszik, de olyan a mosolya, hogy elolvadok tőle.
4/13 bit123bit válasza:
Mert idétlenek, de én mar lattam olyan fiút is aki szoba se ál egy lánnyal ha kicsi a melle, és ezt szánalomnak tartom hogy a legtöbb fiút csak a mell érdekli tisztelet a kivételnek. Azért mert kicsi a melled az ne zavarjon, mert ahogy mondtad tényleg korai még, és azok a fiúk akik kerülnek meg bunkók azokkal nem kell foglalkozni, mert azok nem normálisak. 17/F
5/13 anonim válasza:
Szia én pedomaci vagyok. Én értékellek téged:)
6/13 Vlagyimir Rosztov válasza:
nos...14évesen se voltam ilyen...a mai te korosztályodban sok az érzékeny,depresszios,normalis,maganyos...mert nem olyanok mint a tobbi sok nyomorek.....csak rájuk kell talalni én pl full érzékeny mások nagyrészük meg cigi pia bunkosag flegma tinipics*k.....nem mindegy?most nem csak azér szeret aki szeret....a lányok se külömbek ám...föleg azok a flegma nyomik akik 12évesen cigiznek és isznak.....undorito a tarsadalom ezen része......mit vársz tölük?
7/13 anonim válasza:
Én most 14 éves vagyok...de a nagymellűeket nem szeretem...inkább a kissebbekwt...de azért legyen itt valami, csak ne nagy...
8/13 anonim válasza:
Én például a kis melleket jobban szeretem, sőt! :) Ez így volt és így is marad. :) 15/f
9/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
13 éves vagy... 100% hogy még fog nőni a melled!
Én amúgy lány létemre kicsi mellekkel rendelkezem de nem vágyok nagyobbra... tudom, hogy még kicsit fog nőni de akkor sem lesz nagy és ez így jó nekem. Nem fáj a nagy súlytól a hátam, kényelmesen tudok vele sportolni, tudok a hasamon aludni és a legjobb, hogy harminc páréves koromban még mindig formás lesz nem úgy mint nagyobb mellű társnőimért akiknek addigra már nagy valószínűséggel megereszkedik...
És a fiúk pedig ne a mellünkbe szeressenek bele könyörgöm xdd ha ez nekik a fontos akkor köszönöm szépen ott az ajtó :')
10/13 anonim válasza:
Nyugi kérdező nem minden srác ilyen fax :D én pl nem nézem a mellméretet(de ha muszáj lenne választanom akkor inkább legyen kicsi mert az vonzóbb :3) Nálunk van egy lány akinek akkora dudái vannak hogy alig hiszem el hogy nem plasztikáztatta magát és kb bottal sem nyúlnék hozzá annyira egy r ibi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!