Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú állja, hogy egy lány simogassa a hátát, kezét, karját, akkor az csak azért lehet, mert tetszik neki a lány?
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 18:54
1/5 anonim válasza:
igen vagy félénk és nem meri megmondani hogy ez nem jó neki
2/5 anonim válasza:
esetleg kérdezd meg tőle, hogy zavarja-e, és akkor kiderül :)
3/5 anonim válasza:
Ki ne szeretné hogy simogassák?
Én bárkitől örömmel fogadom ha simogat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ja tetszel neki.. En is lany vagyok es egy fiu fojtom simogat meg hozzam er de csak olyan lágyan... Es am szerelmes vagyok bele mar masodik eve (akkor jott az osztalyba) es en sem tudom h mi van.. 😔 örülnék ha elmondaná h bejövök neki es h járni akar 14/l
5/5 anonim válasza:
Utolso vok felre értettem azt hittem lany vagy... 😂😂 de igen igy is igaz sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!