Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutathatnám ki ha szeretem/tetszik egy fiú?
Hát ha nem mered akkor sehogy. De miért nem mered? Ha elmondod és az érzés kölcsöns akkor minden jó, megkaptad amit akartál. Ha nem kölcsönös akkor meg nincs miért magad kínozni
18F #1-es voltam
úgy tippelem elég fiatal vagy még
nagy levegő és mondd el neki. az ilyent jobb személyesen, nem chatelve vagy telefonálva
Igazából azért nem merem, mert sajna ilyen vagyok, meg nem tudom h ő is érez irántam valamit. De jönnek a fiúk és az összeset elküldtem csak érte❤
#1 válszoló
Igen fiatal vagyok, azért a tini szerelembe tettem. Semiképp nem akartam megírni vagy telefonon mert úgy sztm nem hihető/hiteles vagy mi.
#2 válaszoló
Szerintem kérdezd meg tőle hogy ki tetszik neki és ha azt mondja hogy te akkor elmondod neki hogy ő is tetszik neked.Onnantól meg már könnyen mennek a dolgok
Ha meg mást mond vagy nem mondja el akkor te sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!