Hogyan mutathatnám ki, hogy tetszik és mit csináljak, ha neki én nem?
Pár hete a átmentem a legjobb barátnőmékhez (először voltam náluk), és találkoztam a legjobb barátnőm bátyjával. A srác 1 évvel idősebb nálam. Nagyon megtetszett, de mivel elég félénk vagyok, szinte egy szót sem szóltam hozzá (mikor megkínált salátával, válaszoltam neki, de sajnos kb csak ennyi). Aztán éppen a barátnőmmel vihogtunk a nappaliban, mikor bejött, szóval nem lehet valami jó véleménnyel rólam: egy szót sem szóltam vacsi alatt, aztán meg buta kislányként vihogok a nappalijukban :S. Pár nappal utána bejelölt facebookon. Azt tudom, hogy most nincs barátnője. Nem tudom, mikor találkozom vele legközelebb, mert ő nem abba a suliba jár, ahova a barátnőm és én, és egyelőre nem merült fel, hogy újra átmegyek hozzájuk. Felmerült bennem, hogy írok neki valamit facebookon, de mit? Nem akarok ilyen félénk lenni, határozott és dögös akarok lenni, de az is visszafog kicsit, hogy a pasi a legjobb barátnőm bátyja! Vagyis ha kikosaraz, duplán "ciki" lesz: egyrészt teljesen összetörök, másrészt a barátnőm is meg fogja tudni, mit akarok a bátyjától. Segítsetek!
16/L
Ha tényleg jó barátnőd, akár az ő segítségét is kérhetnéd amúgy, hogy tudakolja meg a bátyja véleményét rólad:)
De ha írsz neki, hogy bocsi, hogy gázul viselkedtél, vagy vmi ilyesmi, máris elindult a beszélgetés.:) aztán meglátod hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!