Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik. Sokat beszélgettünk élőben és facebookon is egyaránt. Megöleltem stb. , de 2 napja alig ír vissza, nagyon néha. Mit tegyek?
..és kijelentkezve van amikor én vagyok fent. Én pont az az ember vagyok aki csak a rosszra gondol. Megkérdeztem hol van, mit csinál a válasza tömören: Itthon.
Talán csak annyira zavarban van miattam? Mert tudom, hogy én is tetszek neki ... valamennyire. Nagyon hülyén érzem emiatt magam! Még pár napja nagyon jóban voltunk, én nem akarom elhinni, hogy ennyire megromlott volna ok nélkül. Mit tegyek?
Ne lihegj már a nyakába ember... ha így folytatod nem lesz belőle dugás. Hagyj már neki teret, ha akarja majd elmondja, hogy mibaja. Te örülnél, a valaki állandóan a nyakadon lihegne és kérdezgetné, hogy mi hogyan merre? Hát nem hinném, hogy örülnél neki. Másrészt: Lehet mostanság közbejött valami más elfoglaltsága, ezt is elmondja majd, ha akarja. Ne parázz be, csak folytasd az eddigieket, smárold le, utána meg már nem kell ecsetelnem, remélem ^^
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!