Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 15L
4., először foglalkozz a saját helyesírásoddal: "kategóriábaN", mivel a "hol?" kérdésre válaszol. (Vesszők elhelyezését sem lenne időpocsékolás gyakorolnod.) Azta most aztán milyen kemény voltam, hogy belekötöttem egy fórumon valaki helyesírásába. (A "hogy" ki nem írása meg egyébként a neten teljesen elfogadott.)
Kedves kérdező, szerintem is hívd el valahova, próbálj meg kettesbe kerülni vele, és kérdezz rá, hogy miért viselkedik úgy, ahogy.
barbi14:) kérdése:
Szerintetek mit tegyek? 14/L
Szerintetek mit csináljak? Van barátom, de van egy fiú aki már szóbeli felvételi óta tetszik de nem szoktunk beszélni fészen. Most volt a gólyaavatónk szept.28-án és pont mögöttem ültek a 12-b-sek és végig engem vizeztek vízipisztojóllyal meg szódésszifonnal is, és én kaptam nagyon sok vizet de a többiek nem. És este a buliba ott volt mindenki a suliból és ő is. Én pont ültem és odajött h menjek táncolni de mondtam neki h nem megyek, és a bnőim elmentek és egyedül voltam és odajött hozzám és addig nem hagyott békén amíg nem mentem vele táncolni. Utána leültünk dumálni és megcsókolt de tudja h van pasim (ő nem volt ott).! Mondta h ittak ők is meg mi is. Nem tudom mit tegyek valaki véleményt.!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!