Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a csajt?
A lánnyal együtt jártunk általános iskolába, és soha sem voltam belé szerelmes csak úgy tetszett vagy vonzódtam hozzá. Azóta eltelt másfél év, volt hogy nem beszéltünk több hónapig és tök jól elvoltam, de aztán megint elkezdtünk beszélni hogy megmaradjon a jó viszonyunk. Az tuti, hogy jó srácnak tart mert már adott róla jeleket, meg megengedett néhány dolgot, de néha viszont meg nem is foglalkozott velem.Viszont azt is tudom, hogy van pár srác akik úgy tényleg jobban bejönnek neki. Ha én nem írok neki, nem ír hetekig sem, ha viszont írok akkor meg örül neki.
Hogyan felejtsem el?
Az jó ha egyáltalán nem írok neki, nem beszélünk, és nem is gondolok rá meg semmi? Ha meg esetleg írna, akkor csak simán válaszoljak és ne bonyolódjak bele.
Viszont azt se akarom, hogy elvesszen a kapcsolat, mert 2-3 év múlva nagyon durván meg lehetne majd húzni a csajt.
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!