Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe már több mint egy éve szerelmes vagyok. Már unom ezt az érzést és teljesen reménytelen hogy legyen bár mi is. Már jártam így és szörnyű rossz érzés és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Próbálom elterelni a gondolataimat de nem megy. Mindig csak rá gondolok és fáj hogy tehetetlen vagyok. Mikor elmegyek előtte csak nézem-nézem és nem tudom levenni róla a tekintetemet. Kérlek segítsetek ha valaki járt már így vagy vele is most ez van, adjatok tippet kérlek.2016. szept. 29. 18:16
1/4 A kérdező kommentje:
egyébként 16 éves vagyok
2016. szept. 29. 18:18
2/4 anonim válasza:
Teljesen csak egy másik fiú segítségével tudod elfelejteni, aki nagyon fog szeretni téged :)
3/4 A kérdező kommentje:
Erre nincs sok jelentkező
2016. szept. 29. 18:31
4/4 anonim válasza:
Miért mondod, hogy reménytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!