Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább felejtsem el a csajt?
A csaj 16 éves, én 18 leszek, egy suliba járunk. Nem ismertem őt, de felvettem őt szombaton facebookra. Írtam neki, de mindjárt írta is, hogy nem tudunk beszélni, mert ment vissza kollégiumba. Ma volt a második közeledésem felé, felhívtam, hogy lenne e kedve suli utàn találkozni, de minden kérdésemre egyértelmű nemeket mondott, majd a beszélgetés végén mondta, hogy ,"bocsi majd legközelebb".
Este írtam neki, válaszolt, beszéltünk pár "sornyit", nem siettette el a válaszadást, az utolsó üzenetetem, amit írtam neki látta is, de nem válaszolt, most már offline. Kérdezősködtem és állítólag visszahúzódó csaj és aranyos..
Szerinted inkább felejtsem el?
Ő most elsős, eddig csak látásból ismertük egymást meg a folyosón mindig mosolyogva köszönget, voltunk matekversenyen, ott poénkodtam a tanfelügyelővel és csak ő hallotta aztán nevetgélt rajta. :)
Másnap felvettem őt és a többit már tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!