Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek inkább felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább felejtsem el a csajt?

Figyelt kérdés

A csaj 16 éves, én 18 leszek, egy suliba járunk. Nem ismertem őt, de felvettem őt szombaton facebookra. Írtam neki, de mindjárt írta is, hogy nem tudunk beszélni, mert ment vissza kollégiumba. Ma volt a második közeledésem felé, felhívtam, hogy lenne e kedve suli utàn találkozni, de minden kérdésemre egyértelmű nemeket mondott, majd a beszélgetés végén mondta, hogy ,"bocsi majd legközelebb".

Este írtam neki, válaszolt, beszéltünk pár "sornyit", nem siettette el a válaszadást, az utolsó üzenetetem, amit írtam neki látta is, de nem válaszolt, most már offline. Kérdezősködtem és állítólag visszahúzódó csaj és aranyos..

Szerinted inkább felejtsem el?

2013. febr. 19. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

16 évesen én is félénk voltam, lehet hogy nála is ez volt.

egy srác úgy próbálkozott, hogy elhívott matekból korrepetálni.... egy alkalmat végigszenvedtem, aztán hibáa tetszett, annyira rápörögtem hogy úristen, biztos megcsókol és úristen, erre nem vagyok lelkileg kész és nem fog menni, hogy azután mindig egyszerűen elfutottam ha megláttam.

pedig tetszett is amúgy

de vannak iylen félős, butuska csajok, akikhez csak óvatosan lehet közeledni, meg mindig letisztázni mindent hogy semmi ne érje váratlanul

lehet hogy nem érett a kapcsolatra még, na

ahogy vannak a r.bik, úgy vannak még ilyen nagyon kislányos csajok is ebben a korban.

2013. febr. 19. 21:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy nagyon megijeszthettem azzal, hogy telefonon elhívtam suli utàn? Ráadásul nem is ismertük egymást..
2013. febr. 19. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
1#, és 4# voltam. Vakard fel a tökeid az aszfaltról. Személyesen kell oda menned hozzá, és tisztázni a dolgot, méghozzá úgy, hogy ne érezze magát sarokba szorítva, magyarán legyen ott egy két jó barátnője. És itt jön a hatalmas előadásod, ahol elmondod mennyire sajnálod, hogy ha esetleg szándékod ellenére megijesztetted, de úgy érezted, hogy van benne valami, ami miatt muszáj megismerned, de ha ő azt mondja, hogy ne keresd többet, akkor megérted, és úgy teszel bla bla bla. Ez után tuti nem lesz a csajod MOST, de összebarátkozhatsz vele. Egyébként az ilyen típusú lányoknál általában nagyon ritka, hogy jól reagálnak a közeledésre, szóval nyugi.
2013. febr. 19. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
hogy nézel ki?
2013. febr. 19. 21:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Barna haj, azt mondják úgy, mint Szabi a barátok köztből, facebookon az utóbbi 2-3 profilképem 100 lájk felett van, ami tudom, hogy nem annyira mérvadó, tetszem a lányoknak.ilyen stílusú hajam van: [link]
2013. febr. 19. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
írtam neked üzit.
2013. febr. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!