Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Van egy fiú, aki az osztálytársam kb 3 hete. Szinte nem is beszéltem vele, de nagyon tetszik és folyamatosan ő jár a fejemben... Tudom, hogy ez ilyen felszínes dolog, pontosan ezért akarom valahogy elfelejteni, de nem tudom hogyan...
Bármikor meglátom oda vissza leszek érte, mondjuk ezt nem mutatom ki, de na, értitek :( Nem akarom, hogy így érezzek iránta, de nem tudom mit csináljak. Veletek volt már ilyen? Mit tettetek, hogy ne legyen ez?
Velem kb ugyanez volt én voltam az új tanuló...
Ugye mindenki meg akart ismerni és elég hirtelen nagyon sokan közeledtek felém. Kivéve őt. Szinte ő volt az egyetlen akit nem érdekeltem. De mindig rajta járt az eszem. Nem tudtam miért csinálom ezt. Elméletileg egy másik fiúba foltam szerelmes. De ő teljesen megbolondított. Nagyon közvetlen volt, bátor, erős, nem mellesleg helyes, vicces és ugyanazok a témák érdekeltek minket. Egyből oda-vissza bele estem. Informatikán elromlott a gépem és mellé kellett ülnöm. Addig is az volt a kedvenc tantárbyam de így már főleg. Egyre jobban megismertük egymást, egyre jobban megszerettem és egyre többet sírtam miatta. Mert tudta hogy nem lehetünk együtt. Mikor beszélgettünk alig bírtam megszólalni és totál kivoltam hogy nehogy hülyeséget mondjak, amikor meg róla kérdeztek össze-vissza dadogtam. Jó páran vették a szitut. Egyszer osztályprogramra menet a buszon felelsz/mersz ment. Megkérdezték tőle ki tetszik neki. Egy másik suliba járó lányt mondott, bennem pedig összetört egy világ. De nem adtam fel. Ekkora már nem is érdekelt az a bizonyos 'másik'. Csak ő volt nekem és senki más. Az osztályból egy másik lánynak is tetszett. Ő sokkal közvetlenebb és báttabb volt nálam; jobb esélyekkel indult. Vele többet is beszélgetett. Mindig egyre jobban és jobban megtörtem amikor hozzáért vagy csak vele beszélt.
Írhatnék még egs regényt de senkit nem érdekel a kicsi szánalmas életem :)
A kérdésre válaszként:
Is erd meg és ADD ÖNMAGAD. Én itt rontottam el. Másrészről szerintem ez egy jó érzés. Amikor szerelmes vagyok és izgulok akkor érzem a legjobban hogy élek ^^'.
Most lettem kilencedikes:) Sajnos nem vagyok az a flörtölős típus, mindig zavarba jövök és paradicsompiros leszek. ^^"
Egyébként, utolsó, engem érdekelt a történet, tanulságos meg minden :) Nekem sincs semmi esélyem, ezért gondoltam arra, hogy valahogy ki kéne verni a fejemből, de egyszerűen nem megy. Pedig semmi olyat nem tett ami miatt ennyire 'szeretnem' kéne... :/ Csak attól hogy a közelemben van megbolondulok. Lehet ezek a fránya hormonok .. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!