Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tíz év korkülönbség párkapcsolat szempontjából nagyon sok ilyen korban? 15/L és 25/F
Imádom az ilyen "a pasi lassan gyereket akar" szövegeket. Lehet, hogy a megszokott dolog, hogy 20-25 éves kor között a pasik már akarnak gyereket. De vannak olyanok aki se most, esetleg később sem akarnak. 35 éves korban is simán rá ér egy férfinak, hogy gyereke szülessen.
Na most a kérdező szempontjából, 25 --> 35, csaj 15 --> 25, ha a pasi képes várni, akkor ez simán belefér gyerek téren.
Aha, szóval jogilag dugható, ez a lényeg.
Bármibe lefogadom, ha ezzel a lánykával bármelyikünk elbeszélgetne, egy normális kiscsaj lenne. Téged meg VALAMI nagyon befolyásol. Persze, hogy érettebbnek akarod látni.
#13-as vagyok :)
Valamiért amikor elolvastam hogy megpróbáljátok, melegség töltötte el a mellkasom! Így ismeretlenként is nagyon örülök nektek, legyetek boldogok!
Próbáljátok, de egy-két évnél úgy sem fog tovább veled maradni. Változni fog még a személyisége és hidd el, öregnek fog tartani tégedet. Rád írtam privátban, szartál rá, hogy mit mondtam. Ilyenkor a legtöbb tini lány még buta és körberajongja a felnőtteket, de a barátnői, barátai lefogják őt koptatni rólad. Jönni fognak a támadások és ez csak idő kérdése lesz, hogy megmérgezze a kapcsolatotokat.
Ahogy írtam, nagyjából ugyan ebben voltam, bár ott gyerekesebb volt a lány és élni akart. Bár nem pont ezért mentünk szét. Köztünk ment a tiltás végig, csak az anyjára hallgatott a lány, nem az apjára. Viszont én többnyire azért vesztettem el, mert meghalt a csaj anyja és megváltoztatták teljesen. Meg el is tiltották.
Nem fogják jó szemmel nézni a kapcsolatotokat.
Majd jusson ez eszedbe "kedves" 25 éves férfi ...mikor majd a te lányod körül legyen olyan valaki akinek korából adódóan semmi keresnivalója ...
Egy felelőségteljes szülő sem adja áldását rá ,hogy a 15 éves tini lánya egy tőle 10 évvel idősebbel járjon !!! Gondot okoz neked,hogy a saját korosztályodban keress magadnak párt ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!