Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tíz év korkülönbség párkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tíz év korkülönbség párkapcsolat szempontjából nagyon sok ilyen korban? 15/L és 25/F

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 21:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
39%
Oké,belátom igazad van,nem ismerem persze,de azért a 15 éves lányok nagy általánosságban olyanok,mint,amit írtam.Tény belátásod szerint,és bocsi,hogy bunkóztam,ha nem te pontoztál valóban.De utálom,mikor csak nyomják a pirosat,de semmi vélemény.A normális vitákat szeretem.
2016. nov. 5. 23:07
 12/27 A kérdező kommentje:

Logikus, hogy azt hitted én pontoztalak le. Ezt a funkciót eredetileg arra találták ki, hogy a válaszok hasznosságát értékeljük, viszont már sokkal inkább aszerint értékelnek, hogy mennyire értenek egyet az adott válasszal. A saját kérdésemnél nem akartam így használni, hiszen a válaszaimból egyértelmű az álláspontom, azt hiszem.

Köszönök minden választ!

2016. nov. 5. 23:35
 13/27 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kerdezo! A kor valoban csak egy szam. Legalabbis azok kozott akik megertik, tisztelik es szeretik egymast. Az en szerelmem 26 eves, es pedig 16 leszek. Igen, tudom, sok, es vajon mit akarunk egymastol. Egymastol semmit, egymast akarjuk.

Ha tenyleg jol erzed magad vele, jol el tudtok beszelgetni, es sok mindenben hasonlitotok (gondolkozasra ertem) akkor legyetek boldogok. Ahigy latom te egy intelligens, erett ferfi vagy, aki el tudja donteni mit szeretne. Ha ot szeretned, az a te dontesed, nem mase. Kivanom hogy legyetek nagyon boldogok, es ragadjatok meg a boldog pillanatokat, mert bizony keves van belole az eletben!

2016. nov. 6. 00:08
 14/27 anonim válasza:
58%
Gondolom ő Barbie-val játszik.Te meg Ken-el....
2016. nov. 6. 00:48
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

13-as is nagyon bolcs lehet am... nem most problema a korkulonbseg, amig csak heti 2x talalkoztok. De gondoljatok bele, a pasi nemsokara gyereket akar. Te meg ot ev mulva is nagyon fiatal leszel a gyerekvallalashoz. Nem dolgoztal meg, ninca vegzettseged, mondhatni semmilyen tapasztalatod nincs a valo eletbol. Amikor jon az, hogy nincs penzetek mert valasztani kell hogy esztek e vacsorara vagy befizetitek a gazcsekket... vagy szimplan rajossz hogy te meg bulizni szeretnel es nem otthon ulni..

Persze nyilvan ezt is frankon meg fogod magyarazni hogy ez mas meg ez az igazi szerelem...

Es mindezt ugy mondom hogy az en baratom es koztem is van korkulonbseg. Csak en mar majdnem egy 10essel idosebb vagyok mint ti.

2016. nov. 6. 00:58
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Tök mindegy, hogy gondolkodik, meg kinéz 40-nek, akkor is 15. Itt nincs mit átgondolni.

Nemhogy ő, te sem vagy elég érett, ha felmerült benned a kapcsolat lehetősége.

2016. nov. 6. 02:12
 17/27 anonim ***** válasza:
47%
Légyszives gondolkozz felnőtt fejjel ...!!! Akármennyire is különleges ,érett gondolkodású...de egy15(!)éves kislány !!!
2016. nov. 6. 03:20
 18/27 anonim válasza:
52%
Sok. Egy 25 éves férfi nyilván érettebb, mint egy 15 éves lány, aki játsza a felnőtt nőt. Sok konfliktussal fog járni a kapcsolatotok, hisz a lány még gyerek ésszel van, nem "ért" annyira az élet nagy kérdéseihez, mint aki már 25 éves. Különben is, így kívülállóként olyan, mintha kihasználnád a fiatalságát, a szüzességét elvenni, stb. És ha véletlen gyereketek lenne? 10 éves lesz a gyerek, az anyja 25 az apja meg 35? Ésszel gondolkozzatok..
2016. nov. 6. 09:59
 19/27 A kérdező kommentje:

00:58

Nem szeretnék gyereket. Sem most, sem öt év múlva, sem később.

„Nem dolgoztal meg, ninca vegzettseged, mondhatni semmilyen tapasztalatod nincs a valo eletbol.”

Arra gondolsz, hogy ezek a dolgok miatt sokat fog változni a lány jelleme? Bár nem kizárt, azért mégsem hinném. Legtöbben úgy vágnak neki ezeknek a dolgoknak, hogy nincs kiforrt személyiségük, ezért változnak rengeteget.

A buli, és egyéb ilyen dolgok pedig sokkal inkább egyén, mintsem korfüggőek.

02:12

Szóval nem számít sem a testi, sem az értelmi érettség, csak és kizárólag a kor?

Jogilag ez a kor 14, ami már bőven elmúlt.

09:59

Sokaknak talán nem is a korkülönbséggel van a baja, hanem magával a lány korával. Ha véletlen becsúszna egy gyerek, az ugyanakkora (vagy talán még nagyobb) baj lenne, ha a fiú csak 1-2 évvel lenne idősebb nála.

2016. nov. 6. 13:46
 20/27 anonim válasza:

Kedves srác, aki (lehet, hogy) nem akarja bevállalni!

Tizenhárom voltam, amikor megtetszett nekem egy tizenkilenc éves srác. Ő is idősebbnek nézett engem, összejöttünk, de aztán visszavonulót fújt a környezete hatására meg félelemből, hogy miattam bajba kerül...Nagyobb lányt keresett magának, aki egykét év után gyereket szült neki és a felesége lett. A házassága tönkrement és pár évvel ezután újra összejöttünk...és nagyon bánjuk, hogy akkoriban nem vállaltuk a korkülönbség miatt ezt a kapcsolatot.

Nevezzetek nyugodtan undorítónak, de sajnálom, hogy nem volt elég erőm és eszem ahhoz, hogy akkor, kislány koromban küzdjek érte.

Ha nem csak szórakozni akarsz vele egy-két hónapig és a lány is komolyan érdeklődik utánad, hajrá! :)

2016. nov. 6. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!