Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akik ribinek tartják magukat? Ha igen miért? :D

Figyelt kérdés

#ribizli:D
2016. okt. 28. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9: Nem hiszem,hogy emiatt ribinek tűnnél kívülről... Bár lehet,hogy ezek alapján azt gondolnám, nem te vagy a legszendébb lány a világon, de amit leírtál utána, az alapján kellemes csalódás lennél. :) Jó,hogy vannak ilyen lányok, akik nem dugatják meg magukat az első fiúval....

A tumblr-t sem tarton tinipi.csás dolognak, csak feleslegesnek.

A flegmasággal viszont hagyj fel.......Rettentő taszító(párkapcsolat szempontjából is) dolog és tényleg annak hihetnek, ami nem vagy....

2016. okt. 30. 10:36
 12/14 anonim válasza:

Hat kívülről én is elég nagy tinipics@nak tunhetek. Nyáron tapadós mini szoknyákat és pics@nacikat hordtam amikből kint volt a fenekem alja. Télen cicanadragokat és harisnyákat hordok. A viselkedesem nem feltétlen ribis de azért szeretem a kalandokat, és szeretem ha megbamulnak :)

17/L

2016. okt. 31. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12: Te nem csak kívülről vagy ribi. :)
2016. okt. 31. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12, te inkább figyelemhiányos vagy.:D
2016. okt. 31. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!