Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik ribinek tartják magukat? Ha igen miért? :D
Hány éves vagy meg miket szoktál csinálni hogy ribinek tartod magad?:D
De őszintén
Attól függ, mit értünk ezalatt. Mert, habár nem vagyok az a "fél város átment rajta" típus, de külsős szemmel egy kissé...tinip*csának? tűnhetek: márkásabb ruhák (H&M, Zara, Bershka stb.), vasalt haj, flegmaság lvl 87, Tumblr, habár nem nyolc vakolatnyi smink, de azért nem egy szempillaspirálban merül ki a dolog, ja és most tervezek iOS-re váltani Android-ról.:))
Habár eddig két kapcsolatom volt, (az első majdnem három hónapig tartott, a másik jóval rövidebb volt), az első sráccal tul.képpen semeddig, a másodikkal pedig csókig jutottunk el és még néhány évig nem is szeretnék ennél többet.
Tehát ja, ha valaki nem ismer, simán annak hihet és én is tudom, hogy ez nem jó irány, de ugyanmár, ha a kedvenc könyveimről kérdezne, azokról is tudnék hosszú listát írni.
Rajtam sem ment át a fél város, de voltak dolgaim, amikre nem vagyok büszke.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!