Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik egyszerűen csak szeretnék kiélni magukat és nem vágynak tartós kapcsolatra?
#4: Meg is érdemled a sorsod, úgy véded magad mintha Szent lennél közben veled csalja sok srác a nőjét...ez biztos.
És nem csodálom nem tudsz senkiben megbízni, szerintem benned sem sok férfi tudna.
Tévedsz. Ha egy srác él így, mint te, az sem menő - legfeljebb pár 60-as IQ-jú primitív haverja szemében -, hanem inkább szánalmas.
Az, hogy azért, mert kifogtál egy szánalmas idiótát, és egyetlen gyökér miatt már mindenkinek szétteszed a lábad, az egyszerűen szánalmas. Bár tény, még mindig nem annyira, mint aki azért csalta agyba-főbe a pasiját, mert az exe megcsalta, és ugye akkor álljunk bosszút azon, aki semmiről nem tehet. Azért ezt a szintet még nem éred el, bár az, hogy lazán lefekszel olyanokkal, akik kapcsolatban vannak, nem csak őt minősíti, de téged is.
Ha férfi LENNÉL, de nem vagy az tehát mi leszel? egy kihasznált rongy , vagy ha jobban tetszik egy telle élvezett zsepkendő amit használat után kidobnak a kukákba. Figyeld senki nem mondja, hogy ne csináld senkit nem érdekel, hogy te ez miatt szenvedni fogsz, de hidd el tényleg nagyon sok beteg van aki kihasználja ,hogy te most ilyen vagy.
Én kajakra megtenném veled, és már meg is tettem pár nővel azt amit leírtam az első kommentben:), és hidd el senki nem fog megsajnálni mivel nő vagy...és éppen ezért a végén annak is örülni fogsz ,ha valaki egyáltalán férfi létére szóba fog állni veled! Ha te tönkre teszed másnak az életet a saját életviteleddel 100% ,hogy visszakapod nem érdekel , hogy másnak van valakije? PL engem se , és egyedül rohadok a sok pici kis kalandommal együtt, mert egyébként beszélgetni stb nem találok magam mellé senkit csak akit megkúrok. Te is ilyen akarsz lenni?? csak egy zsepkendő? Mert akkor szívesen várlak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!