Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik egyszerűen csak szeretnék kiélni magukat és nem vágynak tartós kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok (19/l) bevallom magamról, bár igaz csak itt névtelenül, a való életeben azért nem. Ha más is van így, érdekelne, hogy ti miért csináljátok ezt. Én azért, mert volt egy barátom, akihez én tényleg hűséges voltam és szerettem, de megcsalt és azóta én abszolút nem keresek tartós kapcsolatot csak egy éjszakás kalandokat. Van esetleg más is, aki így van?2016. okt. 15. 23:19
11/19 A kérdező kommentje:
Igen, ha ezt a kérdést fiúként írnám ki senki nem ítélné el. De ha gondoljátok kiírom, csak nem mondom meg mikor és melyik kategóriába és akkor megnézzük, hogy miket fognak írni. Egyébként meg az, hogy én akárkivel lefekszem, az nem igaz. Csak olyanokkal fekszem le, akik normálisak és bejönnek nekem. Azt pedig, hogy van-e barátnőjük vagy sem, azt én nem tudom, ezt nekik kell tudni. Amikor én tartós kapcsolatban voltam, nem csaltam meg a barátom, pedig megtehettem volna. Én tudtam nemet mondani. Ő nem tudott, vagy nem akart, vagy nem is érdekelte. Szóval erről ennyit.Én se a csajra haragszom, akivel megcsalt.
2016. okt. 15. 23:58
12/19 A kérdező kommentje:
1-es és 11-es kommentelőnek üzenném, hogy köszönöm, de eddig is meg tudtam válogatni annyira azokat, akikkel összefeküdtem, hogy az ilyenek mint te ne legyenek köztük és ez után is meg fogom tudni. Még egyszer mondom, ha nem én csalom meg a srác barátnőjét, hanem ő csalja meg, ha valaki igazán szereti a másikat, akkor nem csalja meg. Ezért nem az én hibám az, ha srác megcsalja a barátnőjét. Ez az ő lelkiismeretén szárad, mert én nem csaltam meg senkit.
2016. okt. 16. 00:08
13/19 A kérdező kommentje:
*1-es és 10-es kommentelő
2016. okt. 16. 00:08
14/19 anonim válasza:
#4-esre válaszolva, nem tudsz megbízni, mert nem akarsz. Próbálj más alapján szűrni, mert akikkel dolgod lehetett, nem hiszem, hogy a hűségességük, megbízhatóságuk miatt kaptad el. Olyanokkal szemben persze, hogy nem lehet megbízni. Picit tájékozódj emberismeret téren, próbáld észrevenni, hogy milyen az adott ember. Így könnyebben találsz megbízható/hűséges valakit, akiben nyilván már meg fogsz tudni bízni (persze itt is itt van a ha).
15/19 anonim válasza:
Eddig is megtudtad?:D nem sokára elfogod veszíteni a fonalat ifjú padavan!;)
16/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok én semmilyen fonalat elveszteni, nem fekszem le akárkivel és érdekes módon, még egyszer se történt velem 1,5 év alatt, hogy ilyenek történtek volna, nem érzem magam lehasznált rongynak és ha egyszer találok valakit, akinél tényleg azt érzem, hogy na igen ő az, akkor le fogok állni ezzel. Talán jobb lenne, ha azt csinálnám, hogy összejövök valakivel, akiről amúgy rögtön tudom, hogy nem az igazi és folyamatosan megcsalom? A többség ezt csinálja. Az meg hogy én havonta 2-3 alkalommal lefekszem valakivel, akikkel tisztázom hogy csak ennyit akarok, szerintem nem egy óriási bűn. Ha nekik van csajuk, akkor az ő bűnük, mert egyikük se szokott eldicsekedni vele, de aztán az is lehet, hogy ők is egyedül vannak.
2016. okt. 16. 11:00
17/19 anonim válasza:
Hat en biztos nem akarnek toled semmit, ha tudom, hogy igy gondolkodsz....en nem itellek el, igazabol nem erdekelnek az ilyen lanyok, de ez eleg primitiv hozzaallas. Ezzel csak probalod magad boldogga tenni, de kozbe meg kinoz a tudat es azt hiszed ettol jobb lesz neked. Nem lesz jobb, sot kesobb rosszabb lesz, hogy nem viselkedtel nokent es oda adtad magad hipp-hopp. Nem nagyon lesz normalis srac, aki komolyan fog venni mert te is eretlenul viselkedsz es azt hiszed ezzel minden megvan oldva. Nem megbantani akarlak, de ez nagyon gaz, mar bocs. Es nem tudnalak komolyan venni.
18/19 anonim válasza:
Szerintem nem elitelendo, akkor ha azeet teszi mert elvezi de ne azert tegye mert duzzog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!