Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen barátságokról? (többi lent)
Tudjátok vannak ezek a "yes mom we are just a friend" feliratos képek és ha az ember csak egy kicsit is belegondol, akkor egy ilyen kapcsolat/félkapcsolat nem is annyira lehetetlen a mai világban.
Saját véleményem szerint nem undorító de nem is követendõ. Azzal nincs baj, ha két szingli, magányos ember egymáson vezeti le ezeket, komolyabb szerelem nélkül. A megcsalás az már egy másik tészta, ha valaki kapcsolat mellett tesz szert ilyen "barátságra", na az már gázos.
Szerintetek milyenek ezek a kapcsolatok? Jó az, ha valaki ilyenre vágyik, látván a neten, hogy ilyen van és lehetséges?
Köszi, ha ez téged is elgondolkodtat és megosztod a véleményed! :3
Elsõnek- Gondolom én 16-17 körül:D
Másodiknak- igen igen, a barátság extrákra gondoltam, csak ugye egy ilyen kép láttán ugrott be ez a kérdés és kihagytam véletlen
Nekem erről merőben más a véleményem. Az érzelmek nélküli szexkapcsolat egy rendkívül kényelmes (éppen ezért sokak számára vonzó) lehetőség. A baj az vele, hogy EGYETLEN kényelmes dolog sem létezik, amiért ne kellene később nagyon súlyos árat fizetni.
(Ha akarod, az én koromra is tippelhetsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!