Mit gondoltok az internetes barátságokról? (lent)
Szerintem simán működhet, csak rossz, hogy nem tudtok bármikor találkozni, szóval ha bajod van, nem tudsz átmenni hozzá kisírni magad, ahogy te sem tudsz mindig mellette lenni. A net az mindig is net marad.
Viszont nekem van egy barátnőm, anno egy blogos oldalon kezdtünk el levelezni, több mint 5 éve már, hogy beszélünk majdnem mindennap és annak ellenére, hogy majdnem 300 km van köztünk, szinte minden tanszünetbe, vagy amikor van időnk, szabadság, stb. megyünk egymáshoz, ilyenkor 1-2 hetet együtt töltünk, elmegyünk bulizni, nagyokat beszélgetünk és ezerszer jobb, mint neten. :) Simán működhet a dolog, de olyan közel sosem fog kerülni hozzád, mintha akkor kerülne, ha tudnátok többet és sűrűn találkozni.
Én is nagyon szeretem a barátnőmet és tudom, hogy számíthatok rá bármikor, de azért a 300 km az 300 km marad. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!