Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudnátok nekem válaszolni 3 egyszerű kérdésre?
Első kérdésem az lenne, hogy a vagány vagy a cukibb lányok jönnek be? Vagány alatt a legújabb trendes, snap-filteres, szaggatott farmeres, adidas superstaros lányokat értem, a stílusos csajokat. A cukibb alatt a lányos, rózsaszín, élénk színeket hordó lányokat értem.
Második, ha egy lány kinézete nem fog meg első találkozáskor, akkor már nem is érdeklőttök iránta?
Harmadik, utolsó kérdésem pedig, melyik fajta lány jön be, a csendesebb, aki nem akaszkodik folyton rátok, szinte nem is mutat érdeklődést, vagy a lány, aki folyamatosan rajtatok lóg, beszólogat, egyszóval látszik rajta, hogy bejössz neki?
Köszönöm a válaszokat. 15/l
Ezt nem magam miatt írtam, olvasd el a 9. kommentet.
Mellesleg, akkor sem fogsz igazán tetszeni valakinek, ha azt szeretné, hogy változz, mivel aki azt akarja, hogy változz, nem fogad el téged.
"kerek Cicit, popsit elvarom, ha en is lenyomom a has és kar edzéseket"
Ott az a pici elvárom szó...
És az egy dolog, hogy ő edz, más felé konkrétan nem jelentheti ki, hogy ez az elvárása ahhoz, hogy megfeleljen.
Egy dolog, hogy nem mindenki tetszik neki, és hogy van egy kategória ami a gyengéje, de ez elvárás nem lehet. Plusz igen, ha neki ez kell, de nem jelenheted ki senkinek, hogy elvárod.
Vagy a felfogással, vagy a fogalmazással vannak bajok.
1 - Nekem annyi a lényeg, hogy legyen önmaga, és ne próbáljon megfelelni semmilyen kényszerdivatnak, ahogy az általad leírt első példa. De kicsit a második is.
2 -Ez nálam nem igaz, volt rá példa, hogy egy lány elsőre nem fogott meg, de amint beszélgetni kezdtünk, teljesen máshogy láttam. A külsejét is jobban megfigyeltem, és teljesen magával ragadott. Sajnos egy jó barátságon kívül nem lett ebből semmi.
3 - Arany középút. Én nem vagyok a nyomulós fajta, úgyhogy ahhoz hogy meg tudnam tenni az első lépéseket, kellenek jelek arra, hogy akár lehet is esélyem az illetőnél. Ha viszont ezt túlzásba viszi, mint a második példa, az kifejezetten idegesít. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!