Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tudnátok nekem válaszoln...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tudnátok nekem válaszolni 3 egyszerű kérdésre?

Figyelt kérdés

Első kérdésem az lenne, hogy a vagány vagy a cukibb lányok jönnek be? Vagány alatt a legújabb trendes, snap-filteres, szaggatott farmeres, adidas superstaros lányokat értem, a stílusos csajokat. A cukibb alatt a lányos, rózsaszín, élénk színeket hordó lányokat értem.

Második, ha egy lány kinézete nem fog meg első találkozáskor, akkor már nem is érdeklőttök iránta?

Harmadik, utolsó kérdésem pedig, melyik fajta lány jön be, a csendesebb, aki nem akaszkodik folyton rátok, szinte nem is mutat érdeklődést, vagy a lány, aki folyamatosan rajtatok lóg, beszólogat, egyszóval látszik rajta, hogy bejössz neki?

Köszönöm a válaszokat. 15/l

2016. okt. 16. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
#10, szerintem senki sem akar rá kötelezni téged, max akkor nem te fogsz tetszeni neki...
2016. okt. 27. 12:07
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Ezt nem magam miatt írtam, olvasd el a 9. kommentet.

Mellesleg, akkor sem fogsz igazán tetszeni valakinek, ha azt szeretné, hogy változz, mivel aki azt akarja, hogy változz, nem fogad el téged.

2016. okt. 27. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Olvastam de szerintem félreérted, annyit írt hogy ő edz és olyan lányokat keres akik szintén edzenek, mert a Brünhildék neki nem jönnek be.
2016. okt. 27. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

"kerek Cicit, popsit elvarom, ha en is lenyomom a has és kar edzéseket"

Ott az a pici elvárom szó...

2016. okt. 27. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

És az egy dolog, hogy ő edz, más felé konkrétan nem jelentheti ki, hogy ez az elvárása ahhoz, hogy megfeleljen.

Egy dolog, hogy nem mindenki tetszik neki, és hogy van egy kategória ami a gyengéje, de ez elvárás nem lehet. Plusz igen, ha neki ez kell, de nem jelenheted ki senkinek, hogy elvárod.

Vagy a felfogással, vagy a fogalmazással vannak bajok.

2016. okt. 27. 15:31
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Az álláshirdetésekben is használják az "elvárásaink" szót, szerintem nincs gond vele. Egyszerűen ha nem akarsz vagy nem tudsz valamelyik elvárasnak megfelelni, akkor ez az álláshirdetés nem neked szól.
2016. okt. 27. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

vagány

de

lógós

2016. nov. 3. 16:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

1 - Nekem annyi a lényeg, hogy legyen önmaga, és ne próbáljon megfelelni semmilyen kényszerdivatnak, ahogy az általad leírt első példa. De kicsit a második is.

2 -Ez nálam nem igaz, volt rá példa, hogy egy lány elsőre nem fogott meg, de amint beszélgetni kezdtünk, teljesen máshogy láttam. A külsejét is jobban megfigyeltem, és teljesen magával ragadott. Sajnos egy jó barátságon kívül nem lett ebből semmi.

3 - Arany középút. Én nem vagyok a nyomulós fajta, úgyhogy ahhoz hogy meg tudnam tenni az első lépéseket, kellenek jelek arra, hogy akár lehet is esélyem az illetőnél. Ha viszont ezt túlzásba viszi, mint a második példa, az kifejezetten idegesít. 19f

2016. nov. 3. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!