Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudnátok nekem válaszolni 3 egyszerű kérdésre?
Első kérdésem az lenne, hogy a vagány vagy a cukibb lányok jönnek be? Vagány alatt a legújabb trendes, snap-filteres, szaggatott farmeres, adidas superstaros lányokat értem, a stílusos csajokat. A cukibb alatt a lányos, rózsaszín, élénk színeket hordó lányokat értem.
Második, ha egy lány kinézete nem fog meg első találkozáskor, akkor már nem is érdeklőttök iránta?
Harmadik, utolsó kérdésem pedig, melyik fajta lány jön be, a csendesebb, aki nem akaszkodik folyton rátok, szinte nem is mutat érdeklődést, vagy a lány, aki folyamatosan rajtatok lóg, beszólogat, egyszóval látszik rajta, hogy bejössz neki?
Köszönöm a válaszokat. 15/l
Ha a felsoroltak közül kéne választanom akkor valahogy így:
1. -Vagány.
2. -Ha csak ő nem keres fel, nem igazán jut eszembe az illető. Ha egy picit sem tetszik, sajnos nem tudok iránta érzéseket táplálni, bármennyire legyen jó szívű, kedves, aranyos, etc..
3. -Vegyes. Ha folyton rajtam lógna, az lehet, hogy idegesítene. Ha érdeklődik amikor éppen én kerestem fel, az jól esik, és ad valami kis "löketet" , hogy érdemes lenne próbálkozni. Ha fullon csendes, nekem idő kérdése, és feladom, és foglalkozok a magam dolgával. :)
Ha saját szavakkal kéne válaszolnom:
1. -Legyen egyedi stílusa. Ne unalmas, amit bármelyik lányon láthatok.
2. -Erre más választ nem tudok adni..
3. -Arany középút a legjobb.
1. Cuki
2. De
3. Ha folyamatosan basztat az jobb sokkal:D
1. Amiket leírtál egyik se jön be...szerintem amúgy nem vagány, ami tömeg, de te tudod. Legyen vagány, de ne abban az értelemben, ahogy te leírtad.
2.Ha nem fog meg a kinézete, de a jó tulajdonságai igen, akkor érdeklődök továbbra is iránta.
3.A csendesebb,aki nem ragaszkodik, nagyon jó, de ne legyen túl csendes és egyszer kétszer beszólogathat :DD
Na ezt eléggé belőtted úgy, hogy a 2 végletet sarkítottad ki, és hoztad fel, pedig a kettő között rengetegen vannak még.
1. Mindkét stílustól hányingerem van, tipikusan ez a "ne gyere közelebb" kategória.
2. Nem ettől függ. Ha külső hibái, vagy hiányosságai vannak, egy idő után megszokom, elfogadom, esetleg megszeretem, de ha belül rohadt, azzal nem lehet együtt élni. Persze, nem fog mindenki tetszeni, mindenki esetében van ami tetszetősebb neki, de előfordult már, hogy aki az elején nem tetszett, később nagyon bejövős lett.
3. Semmi baj azzal, ha csendesebb, visszahúzódóbb valaki. De mi az, hogy rám akaszkodik, és "beszólogat"? Ebből nem azt fogom leszűrni, hogy tetszem neki, hanem azt fogom gondolni: "b@**ki ha fiú lenne, már leüthettem volna"... Óvodában még elmegy ez a viselkedés.
Végszóként, falra mászok azoktól a típusú emberektől, akiket sikerült összeírnod.
1. A kettő nem zárja ki egymást, a snap filter akkor is működik ha a szaggatott farmer mellé élénk rózsaszín farmert veszel fel, szóval nem is értem a kérdést..:P
2. Ha kinézetre nem az esetem, de valami más miatt érdekes (pl közös érdeklődési kör, vagy a személyisége nagyon szimpi) akkor jóban maradhatunk, de persze csak barátokként.
3. A legjobb, ha jó sokat "zaklat", de azért időnként hagy pár pillanatra levegőt venni ;)
24/f
Lássuk szep sorban.
1. Teljesen mindegy legyen trendi/cuki a lenyeg hogy testhez simuló ruhákban járjon cica nadrág, legyen szép dekoltázsa, félreértés ne essék nem kell kirakni a melleket.
2. Természetesen mindenki lehet rossz passzban ami ra nyomja a bélyegét az arcra, kerek Cicit, popsit elvarom, ha en is lenyomom a has és kar edzéseket, brünhilde-kel nem kezdek.
3. Egyértelműen a be vállalos, mivel nem merek kezdeményezni a sok vissza utasítás miatt ezért én nem fogok lépni elég volt a sok pofán köpésből!
Imádom ezeket az embereket, akik lemennek edzeni, és ettől már elvárják ugyanezt mástól is.
Ha edzed magad, sportolsz, az a te dolgod, a te döntésed, ez nem jogosít fel arra, hogy mástól elvárd. Mi jogon vársz el másoktól egyáltalán bármit is? Az ő szabad döntése, ki mit csinál és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!