Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne szakítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok 2-3hónapja együtt vagyok az első barátommal. Jól érzem vele magam nagyon, de barátaim, családom azt mondja, hogy lehetne nekem sokkal jobb és emiatt elbizonytala itanak. Másrészt alig van időm, nagyon sokat kell tanulnom, lehet, hogy jobb lenne barát nélkül, és elég lenne, ha pénteken találkoznék vele vagy akár mással, de kapcsolat nélkül. Szerintetek szakítsak?2016. okt. 13. 17:50
1/8 anonim válasza:
Ha jól érzed magad vele, akkor mi a tökért szakítanál vele?
2/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat két emberről szól,ha szereted,akkor nem hallgatsz másra...
3/8 anonim válasza:
Így van szakíts vele jobbat érdemelsz!!44!
Én is ott hagytam a páromat pedig ügyvéd volt de csak iPhone 4s-t adott karácsonyra... Nagyon megharagudtam rá, ráadásul egy drakulanazi yeti volt (szeretett bebújni a mélyhűtőbe) Mind1 A mostani Párom egyből vett nekem egy iPhone 7-et annyira szeret *.* Igaz most sitten van, de nem bántam meg! ;) (65/N)
4/8 anonim válasza:
Ne mi döntsük el, neked kell tudni!
5/8 anonim válasza:
igazad van jobbat érdemel a srác mint ilyen gyökér k**át mint te.
6/8 anonim válasza:
"barátaim, családom azt mondja, hogy lehetne nekem sokkal jobb"
A srácnak lenne sokkal jobb nélküled.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem is ismertek:) ha annyira k**va lennek lehetett volna mar annyi baratom de meg nem volt..ha az lennek lefukdhettem volna mar barkivel de meg senkivel se :) egyszeruen 460pontos egyetem a cel nekem es igy a ketto marmint a tanulas es a fiu nem fer meg egymas mellett...masreszt en nem sertegettelek titeket, kerlek ti se engem :)
2016. okt. 15. 17:05
8/8 anonim válasza:
Ez a tanulás és a kapcsolat nem fér meg egymás mellett duma tökéletes kifogás arra, hogy miért vágod ki.
Én már csak azt nem értem, ha te már eldöntötted, minek a kérdés? Okafogyottá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!