Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak vele?
Az a helyzet hogy még sose szakítottam senkivel mert még nem volt korábban barátom.. Egy táborba összejöttem egy fiúval aki eléggé tetszett ..( ez egy sportábor volt.. Szoval szinte mindenkit ismertem kivéve őt) ez kb egy hónapja volt de úgy érzem nem megy vele a dolog.. Mármint nem az hogy bármi rosszat tett vagy valami csak egyszerűen szerintem nem így kéne éreznem..(mondom tapasztalatlan vagyok..de nem azt várom hogy szerelmesnek kéne lennem vagy iesmi csak egyszerűen nem jó..) ahelyett hogy várnám hogy írjon vagy találkozzunk inkább idegesít illetve túl szeretnék lenni rajt... Na a gáz az hogy a házi nyúlra nem lövünk szabályt alaposan elcsesztem és szeptembertől rendszeresen találkozni fogunk... Emellett mivel egy hét ismeretség után jöttem vele össze ha szakítok vele egy hónap után biztos mindenki cafkának fog tartani a közösségből.. Még a felnőttek is tudják:( És a srác nagyon lelkesnek tűnik (4évvel idősebb amúgy ) és nem akarok vele játszani nem lenne tisztességes.. (Reményeim szerint nem szerelmes belém)
17/l
Beszelnunk kell szakitok veled
Es ne telefonon szemelyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!