Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak?

Figyelt kérdés

Az oka az lenne, hogy nem tudom szeretni, csak mint egy barátot. Így meg nem sok értelme van folytatni szerintem.

Mindenféleképpen meg fog bántódni? Mit mondjak neki? Ha találkozunk egyből ezzel kezdjem?

Légyszi segítsetek, sajnos sürgős!

2016. okt. 1. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki óvatosan. Kezd szépen. Sok sikert.
2016. okt. 1. 08:02
 2/6 anonim válasza:
100%
Sok mindentől függ. Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Fiú vagy vagy lány? Mert ha már vagytok olyan kapcsolatban, akkor csak mond meg neki, hogy szeretnéd szeretni de nem tudod. És nem tudod hogy mit csinálj, de az lenne a legjobb ha most befejeznétek, mert így nem érzed jól magad. Amúgy meg lehet hogy később úgy hozza az élet hogy újra találkoztok, és beleszeretsz... ki tudja?! Amúgy mióta van ez? Hogy nem tudod szeretni? Mert ha már jó ideje, akkor lehet, sőt valószínű hogy ő is érzi, és számít rá. Sok sikert, legyél erős! :)
2016. okt. 1. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:

2 hónapja vagyunk együtt. Én vagyok a lány.

Egyszerűen csak annyira szeretem, mint egy jó barátot. Ez pedig nem elég...

2016. okt. 1. 08:26
 4/6 A kérdező kommentje:
18 és 21 évesek vagyunk.
2016. okt. 1. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy felelős az érzéseiért. Mindenképpen rosszul fog esni neki. De felelős vagy azért, hogy meghallgassad és elsimítsátok, tisztázzátok. Ha lehet, arról beszélj, neked mit jelent, milyen érzéseid vannak. Mert az te vagy és nem ő. Tehát nem őt akarod befolyásolni, megváltoztatni, hanem magadról beszélsz. Ezt könnyebb elfogadni és tiszteletben tartani.
2016. okt. 1. 08:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, igyekszem. Köszi!
2016. okt. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!