Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 lányok, mik az alap elvárások, és jó pontok egy fiúban?
15/F
:P
Alapelvárás: ne használjon ki, bízzon meg bennem, legyen őszinte, viseljen el engem bármennyire is idegesítő vagyok
Plusszpont: figyelmes, okos, törődő
Van egyeltalán ilyen?
15L
Alapelvárás az első által leírtak.
Pluszpont: szereti az animéket, hosszabb haja van, ha szeplői vannak, ha nem zavarja, hogy bújós vagyok.
És persze ha figyelmes, megértő...stb
Legyen értelmes, legyen humora, ne játsza meg magát, értse a cinizmusom, értsen meg, és akkor is legyen velem természetes, ha a haverokkal van.
Külső: ne le
Nincs.
En az energiakat erzekelem xD
Ha valakinek kompatibilisek az energiai az enyemekkel akkor osszeillunk ;)
Az alap, hogy ne legyen bunko/lekezelo/nagykepu senkivel, es ne jatssza meg magat meg a haverjai elott se. Legyen igenyes, kedves, torodo, megerto, spontan, vicces es viselje el a hulyesegeimet (mert van boven :D )
Es plusz pont, ha erdeklodik azok a dolgok irant amiket en is szeretek (pl. amerikai foci)
Van ilyen egyaltalan?
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!