Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rájuk ha nem szeretem őket?
Figyelt kérdés
Van két lány az egyikkel együtt voltam majdnem 1 évet a másikkal csak ismerkedtem facebookon. Na az első lánnyal nem volt valami jó kapcsolatunk mert pasizós partyzós fajta volt na és hát volt hogy másokkal flörtölgetett volt hogy meg is csalt (összejött mással is mellettem) de senkivel nem találkozott csak facen. Sokat is veszekedtünk stb de mégis elnéztem neki mindent és megbocsájtottam neki újra és újra. Pedig ilyen soha senkinek nem tettem. Régóta nem vagyunk együtt de mégis sokszor hiányzik sokat gondolok rá és ha látom vagy megtudom hogy fiúja van elmegy az életkedvem is. A másik lánnyal meg csak ismerkedtünk flörtölgettünk egymással de kb 3 éven keresztül. Volt hogy egy jó pár hónapig nem beszéltünk akkor éppen neki is volt valakije. Na és a végén már ott tartottunk hogy a lány belém szeretett és ez érezhető is volt egy kicsit. Akkor én nem éreztem semmit. Amióta nem beszélünk (kb 4-5 hónapja) azóta sokat gondolok rá is ugyanúgy hiányolom és minden áron akaratom ellenére keresném a társaságát. Miért van ez? Én nem érzem azt hogy szeretem bármelyiket is a két lány közül. Vagy csak ragaszkodol vagy miért? Tudom hülye kérdés de nem vagyok tisztában az ezekkel az érzésekkel és lehet hogy mással is volt már ilyen és az talán tudna segíteni :/2016. szept. 26. 22:29
1/6 A kérdező kommentje:
Csak facen pasizott*
2016. szept. 26. 22:31
4/6 anonim válasza:
Kerlek mondd hogy elmultal mar 16!!
5/6 A kérdező kommentje:
20 vagyok. Azt meg hozza teszem hogy akivel jártam abban nem tudok megbízni egyáltalán és nem is akarok vele beszélni se csak gondolok rá és néha hiányzik. A másik lányra viszont másképp gondolok. Megnézem a képeit és a gyomromban fura érzés lesz hirtelen, meg ő az akiben mindenek ellenére megtudok bízni pedig nem ismertem ki úgy igazán. Sok kapcsolatom volt mar sőt volt ami 1 év és 2 hónapig tartott az elég komoly volt és abban a lányban sem bíztam meg úgy.
2016. szept. 26. 22:46
6/6 A kérdező kommentje:
Jó formán egyik lányban sem bíztam meg akikkel volt csak valamennyire..
2016. szept. 26. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!