Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azert, hogy ne legyek zavarban? Help
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy 14 eves lany aki szerelmes belem, nagyon gyonyoru, mindenki ot akarja stb
A helyzet viszont az hogy en csak 13 eves vagyok, es tudja hogy elejinte mindig zavarban vagyok ilyen talalkozasoknal
Es azt mondta hogy azert nem szeretne jarni velem mert tudja hogy zavarban leszek, es alig merek hozza szolni
Mit tegyek az ellen, hogy ne legyek zavarban?
13/f
#kapcsolat #zavarba vagyok
2016. szept. 26. 21:51
1/4 A kérdező kommentje:
Eleinte*
2016. szept. 26. 21:54
2/4 anonim válasza:
Ha bejöttök egymásnak, akkor csak egyszerűen nyílj meg előtte. Ha megbízol benne, el tudod engedni magad. Komolyan! Próba szerencse! Sok sikert ;)
3/4 anonim válasza:
Ahhhjajj de ismerős ez a zavarban vagyok dolog...nyilván zavarban vagy mivel totál belé vagy esve sőt tényleg valami óriási szám csaj lehet ha mindenki rá van bukva...figyelj hát igaz én lány vagyok de én is ilyen voltam 2-3 éve és hát utáltam ezt az érzést...de egyszerűen nem nagyon tudtam ezzel mit kezdeni és igazság szerint te sem fogsz tudni...ezt egy idő után ki fogod nőni. De próbálj vele beszélgetni, találj vele közös hangot, témát, kérdezz róla...ne légy ennyire zavarban hiszen te azért fiú vagy de teljesen átérzem a helyzetedet. Sok sikert!:) 17/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. szept. 27. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!