Hogyan ne legyek zavarban, ha kozmetikusnál bikinivonalat gyantáztatok?
Ha csak bikinivonalat, ahhoz nem kell levenni a bugyit.
Nyugi, ne izgulj! Naponta több bikinivonalat, brazilt és teljes fazont csinál egy kozmetikus, szerintem látott már szőrt;-)
Van olyan, hogy teljes fazont is úgy csinálnak, hogy nem kell levenned a bugyit, hanem csak hol jobbra, hol balra húzod, ahogy mondja a kozmetikus. (De ez opcionális, ha nem vagy szégyenlős, le is veheted.)
kozmetikushoz menj mindenképp, ne kisérletezz otthon, mert csúnya vége lehet (letépett bőr, véraláfutás, stb.)
Nem lesz ciki egyáltalán, én is kozmetikus vagyok, sok ilyet látunk :) ha csak bikini akkor nem kell levenned a bugyidat sem, nyugi.
Bár nekem nincs még pasim, strandidőszakban én is leszedem a bikinivonalig, h ne látszon ki a sok szőr. Viszont én otthon csinálom borotvával, mert az szinte nem is fáj és ha ügyes vagyok, meg utána testápolóval bekenem, alig lesz nyoma. Pedig én is nagyon szőrös vagyok lent.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!