Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyek zavarban?

Figyelt kérdés

Múlt héten a haverommal, az ő baratnőjével és annak a szobatársával mentem haza. Ketten tök jól elvoltak a másik lánnyal meg csak ültünk. Egyszerűen nem tudtam mit mondani....

Hívtak holnapra billiárdozni, ők lesznek ott ugyanúgy plusz még egy szobatársuk. Mit tudnék csinálni, hogy me legyek én annyira zavarban? Előre is köszi :)

17/f

2016. márc. 1. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, keress közös témát, mittomén
2016. márc. 1. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
verd ki előtte, akkor nyugodtabb leszel.
2016. márc. 1. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
az előttét meg persze úgy értem, hogy mielőtt még otthonról elindulsz..
2016. márc. 1. 19:15
 4/4 anonim válasza:
Hát ha nem szeretnél vele beszélgetni és nem szimpatikus akkor kezd babrápni a telefonodat.. Játszd mintha tök jól ellennél vele vagy csatlakozz a barátodhoz és a barátnőjéhez. :) :)
2016. márc. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!