Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE legyek ennyire zavarban tőle?
Megismertem egy srácot, akiért már most teljesen odáig vagyok. Beszélgettünk egy picit személyesen, aztán facebookon néhány órán át. Hamarosan találkozunk újra, de úgy kéne kezelnem a helyzetet, mintha csak barátkoznánk, mert egyelőre nem utalt rá, hogy többet szeretne, nem is udvarol. Viszont én már most, hogy belegondolok is remegek, nagyon izgulok, attól félek, hogy nagyon zavarban leszek mellette és nem fogok tudni értelmesen beszélni sem. :( Voltam már randizós szituban, volt hogy izgultam, de ennyire még soha az életben. Mit tehetnék ez ellen?
20/L
nagy levegő, lassan kifúj!
hidd el, a fiúk se mutatják ki mindig egyből ha szeretnének valamit a másiktól, mégis sokszor így van
akármit csinálhatsz izgulni fogsz, de pár perc beszélgetés után lenyugszol majd hidd el :) hajrá,kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!