Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány kicsit furcsa? 16/L

Figyelt kérdés

Sokan mondják nekem, hogy az vagyok, általában valami olyasmit, hogy "fura de jófej".

Sokszor mondok odanemillő, meghökkentő dolgokat, másképp látok bizonyos dolgot mint az osztálytársaim nagy része.

Persze az ízlésem zenék terén meg ilyesmik terén is teljesen más, de attól még nem is lennék fura.

Vannak különös szokásaim, és a vicceim is sokszor kicsit morbidok.

Ez baj?

2016. szept. 25. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nyugi engem is furának tartanak mert borzasztóan nyitott vagyok, kiváncsi, optimista, nagyszájú, szinte semmi se kínos ezért olyanokat mondok ki amiket mások nem mernének :D de igyis tobb srácnak ugy mond bejön ez a stílus, de barátomnak is habár néha tényleg nagyon furának tart :D

17/L

2016. szept. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!