Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezzem tőle, hogy mi a baj?
Figyelt kérdés
Beszélgetek/beszélgettem egy sráccal es az elején nagyon jo volt, visszakerdezett, érdekelte mit mondok, stb....
De most mar rövid válaszokat ad, válaszolni válaszol, de vissza mar nem kerdez :/
Es úgy gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy mi a baj?
Valahogy igy:
szia *srac neve* kérdezhetek valamit?
O: igen -legalabbis gondolom ez lesz a válasza :D-
En: mi a baj mostanában? Csak mert olyan fura vagy :/ megbantottalak esetleg? :/
Bármit írhatsz, nem sertodok meg:)
O: *valamit valaszol*
Szerintetek ez igy jo?
Es érdemes megkérdezni egyáltalán? :/
2015. szept. 23. 19:43
1/7 anonim válasza:
Ha bejön neked, vagy érzel valamit iránta mindenképp érdemes megpróbálkoznod vele.:)
3/7 anonim válasza:
Nincs szégyelni valód csak aggódsz érte.Mint barátság szempontjából.Nyugodtan kérdezz rá.
4/7 anonim válasza:
Mindenképp érdemes megkérdezni, ha már magától nem mondja el.
5/7 A kérdező kommentje:
2. Ha értelmes választ nem tudsz adni legyszi ne írj :)
A többieknek köszönöm a normális választ :)
Attol felek, hogy megint azt mondja, hogy "semmi...", de szerintem az a 3 pont jelent valamit :/
2015. szept. 23. 20:26
6/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy értelmes választ csak értelmes kérdésre lehet írni...
7/7 anonim válasza:
Ez a kérdés miért nem értelmes? Mi a baj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!