Szerintetek megkérdezzem tőle, hogy miért csinálta?
7 évesen játszottam az osztálytársammal, elvette a sapkámat,én vissza akartam venni és (játékosan) elkezdtünk bírkózni.
Majd csak arra lettem figyelmes, hogy valaki erősen elkapja a kezemet...a tanárnő volt.
Beráncigált a sötét wc-be, de (addig meg sem szólalt, míg be nem értünk a sötét wc-be)...itt elkezdte ordibálva mondani"mi lenne, ha most én is beléd rúgdosnék?!"
Én elkezdtem zokogni, annyira megijedtem, olyan hihetetlen volt az egész, mintha álmodtam volna...halálfélelmem volt 7 éves fejjel.
Őt az egy kicsit sem hatotta meg, hogy zokogok és meg vagy réműlve...megfogta a kezemet és beráncigált a terembe.
(Ez a tanár nem tanított, nem is ismertük egymást.)
Most, hogy visszagoldolok, szerintem valami miatt rajtam adta ki az idegét...mert a nap végén megint bevitt egy terembe, de ekkor már nyalizott!
Most lesz a húgom ballagása,rám biztos nem emlékszik, max az esetre, ha felhozom neki.
Én meg szeretném kérdezni, hogy mi volt azon a napon, mert mai napig nem felejtettem el.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!