Megkérdezzem, miért csinálta? Vagy inkább ne firtassam?
Figyelt kérdés
Egy koleszban lakom, városon kívül. Van egy barátom, aki tényleg sokat segít, meghallgatja a problémáimat akkor is, ha mást már idegesítene. De csütörtökön megbeszéltük, hogy bemegyünk a városba. Csak sétálni meg ilyenek, semmi nem volt különösebb program betervezve. Ma délelőtt kérdeztem, hogy megyünk-e, mondta, hogy tanulnia kell, inkább kedden. Mondtam, hogy oké. Nekem is volt igazából dolgom, szóval visszamentem a szobámba és tanultam. Este egy barátnőm mondta, hogy nincs a koleszban, bement a városba. Ezen eléggé ledöbbentem, de ha csak ez lenne, nem lenne probléma, de az utóbbi időben egyébként is mintha megváltozott volna a kapcsolatunk. Jóval ritkábban keresi a társagomat. Ugyanakkor lehet, hogy csak beleképzelem a dolgokat, hajlamos vagyok a paranoiára, miszerint engem senki nem szeret és hasonlók. Már szereztem ellenségeket azzal, hogy megvédtem magam, mikor meg sem támadtak. Szóval nem tudom, mi legyen. Ha nélkülem ment be a városba, annak valószinűleg oka lehetett, végül is nem tudom, miért ment be, lehet, más dolga volt. De akkor is rosszul esett. Mit tegyek?2013. febr. 24. 21:10
1/9 anonim válasza:
Talán elege van abból, hogy energiavámpír vagy.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondolok, az utóbbi időben elég sok gondom volt. Ugyanis szerelmi bánatom volt és nem igazán tudtam másra gondolni, mint arra a fiúra. Hogyan változtassak rajta? Ugye ha kedden tényleg elmegyünk valahova és normális leszek, akkor lehet minden olyan, mint régen?
2013. febr. 24. 21:41
3/9 A kérdező kommentje:
Utánanéztem ennek az energiavámpír dolognak. Minden cikkben úgy vagyunk beállítva, mint gonosz emberek, akik elszívják mások energiáit. Pedig én nem vagyok gonosz, nem szándékosan csinálom. Miért nem lehet olyanról olvasni, hogy hogyan változzunk meg? Én szeretetet és energiát akarok adni az embereknek, mem elvenni tőlük, de mem tudom, hogyan csináljam.
2013. febr. 24. 22:04
4/9 anonim válasza:
Az energiavámpír nem tudatosan gonosz, de mivel mindig csak a saját gondjával fáraszt másokat, ezt előbb-utóbb baromira megunják. Mi lenne, ha megkérdeznéd, hogy vele mi a helyzet? netán nem csak a gondjaidról beszélsz vele, hanem mondjuk egy jó könyvről, vagy filmről, vagy bármiről?
5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy holnap veszek valami ajándékot, egy doboz bonbont vagy ilyesmit, amiért az utóbbi 2 hónapban ápolta a lelkemet. Sajnos meg vagyok veszve a srácért, olyan, mintha hatalmas lángoló betűkkel lenne a szemem elé írva a neve, nem nagyon tudok másra gondolni. Bár tegnapelőtt végre tudtam sírni egyet (általában nem tudok, ha igazán nagy fájdalmam van), azóta sokkal kevesebbet gondolok rá. Remélem, most már fogok tudni másról is beszélni. Esetleg ha naplót vezetnék és oda leírnám az érzéseimet, az segitene, hogy ne másokra zúdítsam rá meg egyébként is kiegyensúlyozottabb legyek?
2013. febr. 24. 22:30
6/9 anonim válasza:
hát tudod, tökéletesen megértem, miért nem hívott. én már most kész vagyok tőled.
ja, vezess naplót, vagy keress egy pszichiátert, ő kénytelen meghallgatni, mert azért fizetik.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem értelek. Egy anonim oldalon leírtam a problémáimat. Az oldal látogatóinak 90%-a ezt teszi. Azzal, hogy sértegetsz nem segítesz.
2013. febr. 24. 23:02
8/9 anonim válasza:
nem sértegettelek, elmondtam, hogy valszeg ez az oka, hogy nem szólt, hogy bemegy a városba. látod, most is besértődsz, ahelyett, hogy elgondolkodnál a dolgokon.
9/9 A kérdező kommentje:
Segített volna, ha leírod, miért vagy tőlem "már most kész" ennyi infó alapján. Illetve ha leírod, hogyan tehetném jóvá a dolgokat. Lehet, hogy nem bántásból írtad, de ez a megjegyzés nagyon rosszkor jött.
2013. febr. 24. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!