Felvetődött bennem, hogy a haverom zsidó. Szerintetek megkérdezzem, vagy durva lenne?
Hát nem is csak a haverom inkább a legjobb barátom egészen kis korunk óta ismerjük egymást nagyon sokat lógunk együtt, viszont mikor nagyon ritkán a vallásosságról került szó azt mondta nem tudja milyen vallású de nem is nagyon érdekelt a dolog. De nemrég utána olvastam, hogy mi jellemző a zsidókra, hogy néznek ki nagy általánosságba és elég sok dolog egyezik... Igazából nem is nagyon érdekel engem h honnan származik nem ez alapján ítélem meg de azért csak kiváncsi vagyok valamennyire. A rákérdezés elég durva lenne nem? még ennyi év ismeretség után is...
17/F
Nem tök mindegy, hogy az-e vagy sem?
Amúgy ha normálisan teszed fel a kérdést, megfelelő időben nem bántón és egyértelműen levehető, hogy érdeklődsz és nem sértegetsz, akkor szerintem meg lehet kérdezni.
"mikor nagyon ritkán a vallásosságról került szó azt mondta nem tudja milyen vallású de nem is nagyon érdekelt a dolog"
Nem tudja ő maga sem.
Te megsértődnél, ha megkérdezné milyen vallású vagy? Ha azt kérdezné zsidó vagy-e?
Szerintem nem.
18:03,
Nekem is úgy van, mégse vagyok zsidó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!