A részeg emberek őszinték? Lehetséges, hogy csak a pia miatt csinálta?
Nemrég voltam ott alvós diáknapos rendezvényen, és ott este a csoportom egyik fiú tagja, kissé már részeg volt, (nem olyan nagyon, csak dülöngélt kicsit)és sokszor ölelgetett, sőt, egyik alkalommal hátrahúzott az egyik sarok felé, és meg akart csókolni. Szerencsére a barátnőm ott volt és elhúzott onnan. A fiút úgy 1 éve ismérem, egy iskolába járunk, jóban vagyunk,(egy szakkörre járunk) jófej meg minden, csakhogy 2 évvel idősebb nálam, ezért sem értem miért akart megcsókolni. Lehetséges hogy csak azért csinálta, mert részeg volt?
15/l
"mert kétlem, hogy pont én kellenék neki"
Lyuk rajtad is van.
"Csak meg akart ba..ni"...
Ebből számomra az derült ki, hogy bejössz neki. Józanul elvinne moziba, elhívna randizni, viszont nem tehet arról amit részegen csinált. Valószínűleg nem eddig nem mert bepróbálkozni nálad.
Szóval szerintem emiatt ne ítéld el a fiút, csak akkor ha tényleg nem akarsz tőle soha semmit mert nem is az eseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!