Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, ha érintkezik a vállunk?
Figyelt kérdés
Üdv! Szóval van egy (elég vonzó) lány,akivel már többször is összeért a vállunk, rendesen elég közel voltunk egymás mellett. (Nem összenyomódva,de mint mondtam,a vállunk összeért) Olyan szituációkban, pl hatan beszélgettünk egy kört formálva (mindenki legalább 15cm-re állt egymastól,csak mi voltunk úgy és nem tűnt,hogy zavarja.. Engem viszont zavart,szoval elléptem; kis idő múlva az egész kör mintha hozzám igazodott volna és megint összeért a vállunk.. Illetve isten tudja hogyan,de iskolai rendezvényeken is sokszor így állunk,pedig arrébb léphetne (vagy ezt csak nekem illik?). Nem nagy dolog tudom, de nem igazán ismerjük egymást,inkább a haverjaimmal szokott beszélni,mintsem velem,sőt néha elég nyers,pl nem köszön vissza. Így szerintem zavarnia kéne őt is. Csak én reagálom túl, vagy tényleg nem kéne olyan közel jönnie? Bocsi,ha nagyon hülye kérdés,nincs tapasztalatom lányokkal.2016. márc. 26. 23:59
1/3 anonim válasza:
más az intim zónátok, téged a közelség is zavar már, mást meg az se zavarna, átölelik, vagy összeér valamelyik testrészük, ez természetes dolog, nem vagyunk egyformák... mondjuk inkább az a furcsa, hogy zavar téged, sok srác inkább direkt úgy helyezkedik, hogy összeérjen egy csajjal
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,erre nem is gondoltam!
2016. márc. 27. 11:36
3/3 Adelll válasza:
Teljesen igaza van az elsonek. Nalam peldaul ugy van h altalaba nem zavar. Ha olyanrol van szo akit n kedvelek vagy taszitonak talalom akkor engem is felidegesit. Ha viszont olyannal tortenik aki tetszik nekem vagy jol nez ki akkor meg kifejezetten jo.
A legtobb fiu alltalaba szeretni szokta a lanyok kozelseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!