Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért zavar ennyire?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire?

Figyelt kérdés
A barátom és a legjobb barátnőm nagyon jóban vannak. Néha mikor mind a hárman kint vagyunk úgy érzem én vagyok ott a felesleg. Van amikor csak ők ketten vannak kint én pedig nem (nem is hívnak, ha meg igen nem mehetek mert tanulnom kell) és mikor kérdezem hogy milyen volt annyit mondanak hogy nagyon jól elvoltak, végig nevettek meg ilyenek. Engem nem zavar hogy jóba vannak csak ez már (számomra) fura. Olyan jól elbeszélgetnek akkor is mikor ott vagyok. És mikor a barátom azt mondja megy tanulni, közben kiderül hogy a barátnőmmel azért beszélget.

2016. máj. 17. 20:33
 1/4 SzaboCintia válasza:
Féltékeny vagy, mert nem bízol meg a barátodban és a barátnődben sem, szerintem néha már azon gondolkozol hogy lehet hogy jobb lenne ha félreállnál. Jól sejtem??
2016. máj. 17. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok mert nagyon szeretem. Csak rossz látni azt mikor meg is ölelik egymást pedig amúgy nemrég ismerkedtek meg szóval azt se mondhatom hogy azért van mert már régóta ismerik egymást. Plusz barátnőm szokta is mondani hogy milyen aranyos, jófej stb..
2016. máj. 17. 20:41
 3/4 anonim válasza:
Szerinted ezt beszéld át a barátoddal és a legjobb barátnőddel is...lehet azt fogják mondani hogy szimplán csak jóba vannak vagy azt hogy igen van valami...szerintem azért zavar ennyire mert félsz hogy elveszted valamelyiket vagy mindkettőt,esetleg még a féltékenység lehet az oka. De ezen segíthet az ha beszélsz velük erről....
2016. máj. 18. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm
2016. máj. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!