Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar hogy a barátnőmnek más fiúkról van képe a telefonján?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már jó ideje együtt vagyunk.Mostanában észrevettem hogy rengeteget beszél facebookon más fiúkkal és jó pár fiúról van képe a telefonján valamelyik elég érdekes pózban is.Engem nagyon zavar és nagyon rosszul esik de őt ez nem érdekli.Akkor ez most elfogadható egy kapcsolatban és csak engem zavar ennyire?2016. máj. 6. 21:49
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen érthető és jogos ha zavar szerintem ez normális kapcsolatban mindenkit zavarna.
2/5 anonim válasza:
Jogos. Engem is zavarna fordított esetben. Én lány vok.
3/5 anonim válasza:
gondolom küldenek neki képet messengeren és letölti a teló.
4/5 anonim válasza:
Az okát jó lenne megtudni a dolognak...
Jogos.
És az,hogy őt nem érdekli,hogy a barátjának rosszuul esik, az....... bajok vannak :/
5/5 anonim válasza:
Hagyd el a r'bancot, az utolsó baszást ne hagyd ki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!