Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nagyon foglalkoztok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nagyon foglalkoztok a külsővel?

Figyelt kérdés

Akivel együtt akarok lenni egyáltalán nem olyan helyes

A teste szintén nem a legjobb....de valahogy beleszerettem...

Nem tudom elengedni bántani se mert szeretem..

Szerintetek baj?

Ilyen helyzetbe mit tennétek?

Félek hogy az ismerőseim is gunyolni fognak!

2016. szept. 23. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Kövér a csaj? Egy jó dolog van bennük,ott hajtogatsz pinát rajtuk ahol akarsz. Én speciel undorodom tőlük,csúnyák és büdösek. A vékony csajszi a legjobb,max 50 kiló. Kicsi cicik,kemény popsi...
2016. szept. 23. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Számomra ápolatlan, csúnya, kövér pasival nem jönnek össze. De a belsőt is nagyon nézem. Szal, olyan 50-50% százalékban fontos nekem a külső meg a belső is persze.

De ha szeretem, tök mind1 hogy néz ki, akkor lényeg hogy a belsője jó legyen.

18/l

2016. szept. 23. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted, és el tudod fogadni úgy,ahogy van, akkor ezzel nincsen semmi baj. Ne foglalkozz másokkal! Ők nem ismerik olyan jól mint te, és igazából közük sincsen hozzá, nem nekik kell, hogy tetsszen, hanem neked.
2016. szept. 23. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:

A külső nekem annyiban fontos, hogy nekem tetsszen. De volt már olyan többször is, hogy aki nekem tetszett, arra ismerőseim azt mondták, hogy szerintem nem néz ki jól. De engem nem érdekel. Nekem is sokszor volt, hogy x vagy y barátját rondának gondoltam. De mindenkinek a saját párja kell, hogy tetsszen, nem pedig másé.

Az nyilván alap, hogy valaki legyen ápolt. Ez mindenképpen fontos. Ha ez meg van, akkor nincs miért szégyenkezni mások előtt sem. És nincs is ok arra, hogy bárki gúnyoljon.

2016. szept. 23. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha neked a legnagyobb aggodalmat az jelenti, hogy az ismerőseid mit fognak gondolni, akkor inkább bele se kezdj, mert nem való neked normális kapcsolat.

Ami pedig az én véleményem: a külső nem minden.

Nem leszek álszent, nem fogom azt mondani, hogy a külső egyáltalán nem számít. Sajnos számít. Pontosabban: a negatív végletnél számít. Nem kell, hogy valaki fú, de nagyon tetsszen, de ha a külseje taszító, akkor akármennyire is kedves, meg aranyos, nem tudnék együtt lenni vele.

Viszont onnantól, hogy nem taszít a külseje, igazából már mindegy, hogy hogy néz ki, nem ez fog számítani. Nem egy külső megjelenéssel akarok járni, hanem egy komplett emberrel, annak a személyiségével együtt. Nem a külseje fog szeretni engem, meg nem a külsejével fogom kellemesen érezni magam. Hanem vele, mint emberrel.

Az csak egy plusz, ha még jól is néz ki. Egyébként pedig ha valakit szeretsz, fizikailag is szebbnek fogod látni. :)

Az viszont soha nem jutott eszembe, hogy azon agyaljak, vajon a haverok, ismerősök mit fognak gondolni. Én járok vele, nem ők, nehogy már az ő ízlésük legyen a mérvadó abban, hogy kivel jövök össze. Ha nem tetszik nekik, akkor nem tetszik. Ez van. :) Én jól érzem magam vele, ez a lényeg.

2016. szept. 23. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Srác..xd Ha ez a csaj megkérdezi tőled, hogy "hogy tetszem", tudnál úgy valaha is őszinte választ adni, hogy csodálatos vagy? Ha nem, szerinted ezt ő nem fogja valamikor megérezni a jövőben? Ha meg fogja érezni, szerinted nem fogja úgy érezni magát melletted, hogy nem fog tudni sose megfelelni neked? Ha ezt érzi, szerinted élvezni fogja a kapcsolatot? Ha nem fogja élvezni, szerinted értelmes kapcsolat lenne ez? Ha nem tudsz leírni saját véleményed szerint egy lányt, hogy az csodálatos, imádnivaló, stb, akkor minek gondolkozol egyáltalán a meghódításán?

Vagy akkor írd azt, hogy a haverjaid szerint nem helyes, a teste se jó, de szerinted egy istennő. De ne így.. Ha ezt elolvasná, szerinted ő mit gondolna? Empátia op tud lenni..

2016. szept. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!