Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túl lenni a volt barátnőmön, mit tegyek?
Az igazság az, hogy ő volt az első komolyabb barátnőm. 4 hónap járás után letámadott vele hogy veszekedünk és azóta csak romlott a helyzet. Egyre kevesebbet beszéltünk, mindig kitalált valamit hogy ne kelljen beszélnünk, hívogattam még akkoriban mert mindig örült ha hívtam sose vette fel a telefont, bezzeg akkor mikor utána átraktam rejtett számra egyből felvette, majd egy olcsó kifogással lerázott amit barátnőjén keresztül tudtam hogy nem igaz. Feltétel nélkül megbíztam benne de úgy tűnt kár volt. Végül kitalálta, hogy depressziós és ez miatt nincs ideje egy emberre se (minden barátjával naponta találkozgatott, sulija utána órákig együtt voltak, de ha velem kellett volna mondjuk beszélnie az nem fért bele mert depis..) így szakítottunk.
Tudom, hogy átvert nem is egyszer, de egyszerűen annyira különleges része volt az életemnek, hogy nem tudom elfelejteni már fél éve (nem beszéltünk azóta és nem is láttam azóta mivel én vidéki vagyok ő pesti).
Lesz ez még valaha jobb? 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!