Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti, hogy szerettek lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy szerettek lenni?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban vagy singleként,mennyi volt a leghosszabb kapcsolatod?

2016. aug. 26. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:

egyedül sokkal jobb (legalábbis nekem, ebben a korszakomban) nem vagyok senkihez kötve, nem függök senkitől, szabad vagyok.

Leghosszabb kapcsolatom 2 éves volt. 19/F

2016. aug. 26. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedülállóként jobban érzem magam, kötöttségek nélkül, azt csinálok amit akarok..de voltam már nagyon szerelmes és az százszor jobb volt. inkább választanám azt, de nem úgy működik, hogy összejössz egy lánnyal és azonnal szerelem és szereted őt, amikor még alig ismered. És legtöbbször ha megismertem egy lányt, akkor se szerettem meg, még ha okos kedves szép is volt, de valami hiányzott. belőle vagy belőlem. szóval én a könnyebb utat választom és egyedül maradok. Én meg a jobbkezem 4ever
2016. aug. 26. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyedül lenni akkor jó, ha nem vagy szerelmes, de ha az vagy, akkor természetesen a legjobb együtt lenni azzal, akit szeretsz. Most van barátom, és boldogan érzem így magam, de mikor egyedül voltam, azt is tudtam élvezni. Én nem tudok dönteni :)

/L

2016. aug. 26. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:

én kapcsolatban szeretek jobban lenni, sajnálom is hogy mostanság nincs rá lehetőségem

amúgy a leghosszabb kapcsolatom kemény egy hónap volt :D

19/F

2016. aug. 26. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is jobban szeretek kapcsolatban lenni, mert nyilván boldogabb az ember, ha együtt lehet egy olyan emberrel, akit szeret. :D

De jelenleg nincs senkim, mert aki nekem nagyon tetszik, az nem érdeklődik irántam, szóval most szingli vagyok már több, mint fél éve. De annyira nem bánom, várok az igazira, nem kell nekem akárki. :)

17/L

2016. aug. 27. 05:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy a leghosszabb kapcsolatom 10 hónap volt.
2016. aug. 27. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!